fbpx

Onze ervaring met Locerin pillen – review en ervaringen – Werkt het echt?

Locerin voor mensen met haaruitval problemen

Is Locerin een van beste haaruitvalpillen? Haaruitval is een van de meest voorkomende problemen wereldwijd; het treft een derde van de bevolking. Iedereen verliest 100 haarpunten per dag.
Het is een natuurlijk fenomeen; je hoeft je dus geen zorgen te maken over een paar follikels die eraf vallen. Er kunnen vele oorzaken van haaruitval zijn, zoals voeding, mineralentekort, medicijnen, stress, vervuiling en genetica. Het opzetten van een pet, hoed of helm kan ook een andere reden zijn bij mannen. 

Waarom valt mijn haar uit?

 • Hormonale onbalans

Een hormonale onbalans kan leiden tot een veelheid van vervelende gezondheids- en schoonheidsproblemen, van volwassen acne tot gewichtstoename. Als je hormonen niet meer werken, zullen de effecten door het hele lichaam (en natuurlijk ook door je haar) heen stralen.

“Hormonen spelen een grote rol in het reguleren van de haargroeicyclus”, legt Anabel uit. “Oestrogenen (vrouwelijke hormonen) zijn ‘haarvriendelijk’ en helpen de haren in hun groeifase te houden voor de optimale lengte van de tijd. Androgenen (mannelijke hormonen) zijn niet erg haarvriendelijk en kunnen de haargroeicyclus verkorten”.

“Een teveel aan androgenen (die kunnen worden veroorzaakt door een endocriene aandoening, zoals Polycystic Ovarian Syndrome) kan haaruitval veroorzaken. De omvang hiervan ligt vaak aan de genen – Als je een genetische aanleg voor follikelgevoeligheid hebt, kan een hormonale onbalans je haar meer beïnvloeden dan iemand die geen aanleg heeft”.

 • Stress

Het is geen mythe dat overtollige stress je haar letterlijk kan doen uitvallen. Hoe kan dit gebeuren? Nou, het kan androgeen (mannelijk hormoon) niveaus verhogen, wat op zijn beurt haaruitval kan veroorzaken. “Stress kan ook leiden tot problemen met de hoofdhuid, zoals roos, verstoorde eetgewoonten en knoeien met het spijsverteringsstelsel – dit alles kan een negatieve invloed hebben op het haar” zegt Anabel.

 • IJzerdeficiëntie/anemie

“Een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij vrouwen is een ijzertekort. IJzer is essentieel voor de productie van haarcelproteïnen”, zonder ijzer zullen je strengen eronder lijden, zegt Anabel. In geval van twijfel kunt u het beste met uw huisarts praten voor advies over een ijzertekort, omdat hij/zij een bloedtest kan aanbevelen om de juiste behandeling te bevestigen.

 • Hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie

“De schildklier helpt het metabolisme van het lichaam te reguleren door de productie van eiwitten en het gebruik van zuurstof in het weefsel te controleren. Elke onbalans in de schildklier kan dus invloed hebben op de haarfollikels”, legt Anabel uit. Ook kan hypothyreoïdie die onbehandeld blijft, leiden tot bloedarmoede, wat – zoals we zojuist hebben besproken – een andere aandoening is die invloed kan hebben op het haar (of het gebrek daaraan).

 • Vitamine B12-tekort

Een tekort aan vitamine B12 kan je vermoeidheid en een laag energieniveau geven, klinkt dat bekend? Nou, het plezier houdt daar niet op, het kan ook zijn tol eisen aan je haar…


“Een tekort aan vitamine B12 veroorzaakt vaak haaruitval omdat het de gezondheid van de rode bloedcellen kan aantasten, die zuurstof naar je weefsels transporteren” zegt Anabel. “Het komt het meest voor bij veganisten, omdat je B12 alleen via dierlijke eiwitten kunt krijgen.”

 • Dramatisch gewichtsverlies

Een steile daling van de weegschaal kan een impact hebben op je tresses, “6-12 weken na een dramatisch gewichtsverlies, of het nu opzettelijk of onbedoeld is, komt het haar vaak in overmaat uit” zegt Anabel.

“Hoewel ons haar psychologisch gezien ongelooflijk belangrijk is, is het fysiologisch gezien niet essentieel; we zouden zonder haar kunnen overleven zonder dat dit ten koste gaat van onze fysieke gezondheid. Dit betekent dat elk voedingstekort vaak eerst in ons haar opduikt”.

 • Leeftijd

Als u door de menopauze gaat of op het punt staat om de menopauze in te gaan, kunnen veranderingen in uw lichaam ook een effect hebben op uw haar. “Haaruitval komt meer voor in de aanloop naar en na de menopauze” onthult Anabel. Dit gezegd zijnde, “is het belangrijk om te beseffen dat ons haar ouder wordt, en naarmate we ouder worden, wordt het haar op natuurlijke wijze fijner. Het is een volkomen normaal onderdeel van het verouderingsproces.”

 • Tractie alopecia

Heb je afrohaar? Luister… Als je van een beschermende stijl houdt, zorg er dan voor dat je je haar een pauze geeft tussendoor. “De meest voorkomende oorzaak van haaruitval in dit haartype is tractie alopecia. Dit is de haaruitval die wordt veroorzaakt door herhaalde en langdurige trekkrachten die op de follikels worden uitgeoefend door het dragen van bepaalde kapsels zoals vlechten en lange dreadlocks,” waarschuwt Dr. Wong. “Het patroon van haaruitval spiegelt waar het haar het meest onder druk staat en dit is typisch over de randen/haarlijn.” Zorg er gewoon voor dat je het rustig aan doet met je randen, zodat ze er voor de lange termijn in zitten.

Locerin?

Op de markt zijn verschillende haaruitvalpillen die beloven ons te helpen een strerke haar te krijgen en ook lange haar. Voor welke moet je kiezen? Op basis van de op internet beschikbare reviews en onze ervaring met Locerin. 

beste afslankpillen

Locerin is getest op:

Locerin

4,5
4.5/5

Locerin is een meercomponentendiesupplement voor vrouwen die op natuurlijke wijze de groei en gezondheid van hun haar willen ondersteunen. Het supplement is verkrijgbaar in de vorm van gemakkelijk in te slikken capsules.

locerin

Locerin wat is dat?

Het is een supplement met meerdere componenten dat haaruitval bij vrouwen afremt. Dankzij de rijke formule met maar liefst 16 ingrediënten is het een uniek en zeker aanlokkelijk product voor alle haar liefhebbers.

Ook stopt Locerin het haaruitval proces en ondersteunt het de haargroei. Met de gebruikte bestanddelen in het supplement wordt de oorzaak van het probleem aangepakt, zodat de oorzaken die verantwoordelijk zijn voor de slechte conditie van het haar worden weggenomen. ook zeggen ze dat het product helpt het de natuurlijke en expressieve kleur te behouden.  werkt het echt?

Onze ervaring

Na onze zoektocht naar de beste haargroei pillen op de markt kwamen we alleen maar positief reviews over locerin op bepaalde website tegen. Hij wordt op de 1ste plaats gerankt op de lijst van de beste haaruitval pillen maar verdient hij deze plaats?

locerin pillen

Wij kwamen een vrouw tegen online die Locerin pillen al had gebruikt, om haar ervaring met onze te delen. Wij hebben met haar gechat op Facebook, na drie dagen met haar te hebben gepraat wisten we alles.

Nu gaan we haar ervaring in het kort samenvatten:

het supplement  heeft zij gekocht omdat zij voelde dat ze kale plekken begon te krijgen, volgens haar kwam dit door haarnetje die ze moest dragen op haar werk al ongeveer 30 jaar.

Zij heeft Locerin pillen via de website gekocht het koste haar €49, ze zij wel als je 2 koopt je eentje gratis bij krijgt maar zij kocht alleen maar 1tje. Zij heeft 2 dagen moeten wachten op haar product, zij woont in België.

Nu is zij begonnen met het pil die ze al een week aan het nemen is, ze voelde niks geen veranderingen. 2 weken na voelde zij dat haar haar niet meer uitvalt zoals voorbije dagen nu was zij beetje opgelucht. Een maand later begonnen die kale stukjes zich beetje per beetje te vullen. Na een maand en een half was haar haar weer normaal stevige haar valt niet meer uit, Zij is de pil verder gaan innemen voor de zekerheid in totaal heeft zij de pillen 2 maanden ingenomen dan is ze er mee gestopt. 

Locerin

Zij nam 2 pillen per dag geen bijwerkingen, zij zegt wel dat de capsules ietsje groter zijn.

Veelgestelde vragen over locerin pillen

Voordat we het probeerden zagen we dat veel mensen een paar vragen hadden. Die we natuurlijk in deze Locerin pil review moesten beantwoorden. 

 • Hoe moet ik tabletten gebruiken?

Het wordt aanbevolen 2 capsules dagelijks in te nemen, bij voorkeur 30 minuten vóór een maaltijd, met ongeveer 300 ml water.

 • Wanneer kan ik de eerste effecten verwachten?

Het moet regelmatig worden gebruikt om de beste resultaten te krijgen. De eerste effecten kunnen na na 1 maand van het gebruik worden verwacht.

 • Waar kan ik Locerin het beste kopen?

Ik raad je aan om Locerin pillen via de website van het fabrikant te kopen, voor de beste prijs en kortingen.

3.8 9 stemmen
Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dina
Dina
Rating :
     

Het doet wat het belooft

Product
Locerin
Layla
Layla
Rating :
     

Jammer dat het alleen voor vrouwen bedoelt is ik wou het voor mijn man kopen 🥺

Product
Locerin
Janne
Janne
Rating :
     

Mijn haaruitval is vermindert sinds ik het gebruik

Product
Locerin
Chaima
Chaima

Kan ik het ook in de winkel kopen?

Naomi
Naomi
Rating :
     

Aanrader!!

Product
Locerin
Chloe
Chloe
Rating :
     

Geen resultaat

Product
Locerin
Charlotte
Charlotte
Rating :
     

Mijn haar is beter van geworden, maar beetje duur

Product
Locerin
Charlotte
Charlotte
Rating :
     

Ik gebruik het nu al een maand mijn haar is beter geworden maar moet ik het verder innemen?

Product
Locerin
Ruben
Ruben
Rating :
     

Jammer dat het alleen voor vrouwen is

Product
Locerin
Fleur
Fleur
Rating :
     

Werkt goed

Product
Locerin

Log In

Wachtwoord vergeten?

Voer uw account-gegevens in en we sturen je een link om je wachtwoord te resetten.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Beleid

Voeg toe aan Collectie

Geen Collecties

Hier vindt u alle collecties die u eerder heeft gemaakt.

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Cerdt
Herstel Wachtwoord