in

Liefde voor de Funko Pop! – SRSCK.

Funko Pop! figuren zijn de laatste jaren immens populair. Wij hebben er slechts eentje thuis, Audrey Horne uit Twin Peaks, maar ik vrees dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Ik zag namelijk de Funko Pop van Axl Rose van Guns N’ Roses en die is té gaaf!

Een klein vinyl poppetje

Een Funko Pop! is een Pop culture vinyl poppetje van circa 10 centimeter. Je kunt er niets mee behalve verzamelen 😉 Ze zijn erg toegankelijk qua prijs. Ze kosten rond de 10 euro. De kracht van dit poppetje ligt volgens mij in het feit dat het er zoveel zijn. De Pop covert alle fandoms ter wereld! Er zijn Funko Pop figuren van superhelden, van game karakters, van Disney figuren, muzieklegendes, beroemde sporters, film personages en ga zo maar door. Er bestaan zelfs Funko Pop figuren van Bob Ross en van The Rocky Horror Picture Show!!

Funko Pop Frank

Op een gegeven moment zie je er eentje, in ons voorbeeldje hierboven een personage uit Twin Peaks, en dan kun je niet anders dan zwichten. En dan begint het pas want er zijn altijd meerdere Pops in één reeks. Voor je er erg in hebt heeft de verzamelwoede toegeslagen. Zoals Funko’s CEO Brian Mariotti zelf zegt: “There’s something [in the catalog] that’s going to get somebody hooked”

Daenerys Pop!

van Snohomish naar 28 miljoen dollar

Het Amerikaans bedrijf Funko maakt niet alleen Funko Pops! maar ook andere figuren, knuffels en accessoires. Toch zorgen de Pops voor het grootste succes. Zo zorgden de Funko Pops voor meer dan de helft van de…
Source link Spelen – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote