in

Kunst met Kids: 10 Artistieke Cadeaus voor Kinderen deel 2 – SRSCK.

Jullie weten dat er hier in huis veel aandacht wordt besteed aan kunst. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar leuke artistieke cadeaus voor kinderen en helaas zijn deze niet altijd even makkelijk te vinden. Educatief speelgoed mag maar dat hoeft helemaal niet, het gaat mij er vooral om dat kinderen met kunst in aanraking komen en in een omgeving opgroeien waar ze kunst leren waarderen. Hieronder hebben we 10 (Sinterklaas) cadeaus voor de kleine kunstliefhebbers verzameld.

Bouw je eigen Nachtwacht met deze bouwplaat van Piet Design. Wie zijn de mensen op het schilderij van Rembrandt? En waar zijn ze zo druk mee bezig? Door de Nachtwacht zelf te bouwen krijg je een goed beeld van de werkelijke inhoud van het schilderij en wordt kijken naar de Nachtwacht ook echt zien. De bouwplaat bestaat uit 13 schutters met wapentuig, 1 meisje, 1 hond en een aparte bouwinstructie. De bouwplaat is wel best moeilijk dus vooral geschikt voor wat oudere en geduldige kinderen (of voor kleintjes met hulp van papa en mama :)) 12,50 bij de Museumshop.

rembrandt donald duck

Ik moest erg lachen om deze special ‘Zwembandt van Rijn’ stripboek. Donald Duck Weekblad en het Rijksmuseum hebben een Vrolijke Kunstcollectie gelanceerd met naast dit album ook o.a een verjaardagskalender, puzzel, mok en nog wat geinige dingen. 6,99 bij de Duckstadshop.

Een aankleedpop

aankleedpop-frida

Ik raak niet uitgekeken op aankleedpoppen van Frida Kahlo! In onze top 10 kunstcadeaus deel 1 had ik jullie een papieren aankleedpop van…
Source link Kids & Kunst – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote