in

kopie beroemde feature in de maak.

Samsung werkt aan een nieuwe functie genaamd Quick Share, zo maken de mensen van XDA Developers bekend. Het gaat om een functie die veel gelijkenissen heeft met de AirDrop feature van Apple.

Waar smartphones een aantal jaar geleden vooral op hardware-gebied werden onderscheiden, gebeurt dit anno 2020 net zo zeer op software-gebied. Naast het afleveren van een goede smartphone, is het ook zeker heel belangrijk om de juiste software te kunnen leveren. Software waar dusdanig interessante functies in zitten dat de consument voor jouw product kiest. Volgens sommigen dé reden dat Apple zo succesvol is. Iets waar Samsung overigens ook wat van kan, maar in het geval van Quick Share mogelijk toch even bij de buren heeft gekeken.

Samsung komt met eigen AirDrop feature

Quick Share is volgens XDA Developers een simpele manier om snel bestanden te delen tussen twee verschillende Galaxy-telefoons. De functie scant, net als andere deeldiensten, alle ondersteunde apparaten die in de buurt zijn van de gebruiker. Hierdoor krijg je een lijst aangeboden met beschikbare apparaten waarmee je foto’s, video’s of bestanden kan delen.

Gebruikers van Quick Share krijgen twee opties voor het delen van bestanden:

  • Bestanden alleen delen met contacten
  • Bestanden delen met iedereen

De eerste optie zorgt ervoor dat je bestanden alleen met andere Samsung Social-gebruikers kan delen die in je contacten staan. De tweede optie zorgt ervoor dat je bestanden naar alle…


Source link Tech – WANT

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments