in

Kate Ryan stapt in het huwelijksbootje met partner Kristof

Kate Ryan (39) is zaterdag in Mechelen getrouwd met haar vriend Kristof Steegmans. De zangeres is altijd karig geweest met nieuws over haar privéleven, en wil ook nu geen verdere informatie kwijt.

Het huwelijk vond zaterdagmiddag plaats op de Grote Markt in Leuven. Kate Ryan, alias Katrien Verbeeck, is afkomstig uit Tessenderlo. Maar enkele jaren geleden verhuisde ze naar Mechelen. Weinig mensen wisten dat ze trouwplannen had. De ceremonie vond in intieme kring plaats. Dat ze getrouwd is, wil haar management bevestigen. Maar verdere informatie wil men niet kwijt.

Hoewel Kate met haar muziek in de schijnwerpers staat, vertelt ze in interviews amper iets over haar privéleven. Dat ze een vriend had, maakte ze in juli 2014 duidelijk met een foto van haar met Kristof op Twitter. Ze waren toen zes maanden samen. “Ik heb mijn nieuwe vriend leren kennen via een vriendin. Zo zijn we aan elkaar gekoppeld”, aldus de zangeres toen in Gazet Van Antwerpen. “Mijn vriend is trouwens jonger dan ik. Maar dat is tegenwoordig toch in, hè?”

Het koppel heeft geen kinderen samen. Destijds verklaarde Kate dat ze tegen…Source link Gazet van Antwerpen : Extra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote