in

Is er een goede oplossing tegen zweetvoeten? – CERDT

Iedereen heeft er wel eens last van. Zweetvoeten. De ene persoon heeft er net iets meer last van dan de ander. Maar natuurlijk blijft het een vervelend fenomeen. Niemand vindt het leuk om rond te lopen met zweetvoeten. Toch zijn er maar weinig echt goede oplossingen om zweetvoeten te voorkomen. Maar wat kun je er dan wel aan doen? We gingen voor je op onderzoek uit.

Waarom stinken zweetvoeten zo erg?

Je zou waarschijnlijk verwachten dat zweet enorm stinkt. Zeker wanneer je aan zweetvoeten denkt. In werkelijkheid is dat helemaal niet het geval. Zweet is zelfs geurloos. De geur komt niet van het zweet zelf. De enorme lucht die je ruikt komt van bacteriën. Deze bacteriën houden van warme en broeierige omgevingen. Daarnaast vinden ze een vochtige omgeving ook helemaal niet erg. Deze bacteriën, die in je oude huidcellen leven, scheiden een hele penetrante geur uit. De geur die wij kennen als zweetvoetengeur.

Hygiëne is erg belangrijk

Wanneer het op zweetvoeten aankomt is hygiëne sowieso erg belangrijk. Uiteindelijk is dat de plek waar de meeste winst te halen valt. Zorg ervoor dat je je voeten regelmatig wast, en dat je regelmatig wisselt van schoenen. Dat zijn al een aantal dingen…Source link Lifestyle – Trending.nl

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote