in

International Amsterdam Motor Show wordt grootste autoshow van de Benelux.


Alle autoliefhebbers moeten het paasweekend groot in agenda zetten, want dan staat de International Amsterdam Motor Show op het programma. Dit wordt de grootste autoshow van de Benelux.

De vraag is zo groot, dat de organisatie heeft besloten om ook hal 5 van de Rai toe te voegen. In totaal worden zeven hallen gebruikt met een totaal vloeroppervlak van maar liefst 64.000 m2. Daarmee wordt de derde editie van het autofestijn de grootste show tot nu toe. Yep, hier kun je wel lekker gaan ronddwalen.

Veel te doen

In totaal zullen er meer dan 300 bijzondere auto’s staan, die een totale waarde vertegenwoordigen van 150 miljoen euro. Naast bijzondere exclusieve Ferrari’s, Lamborghini’s en Porsches, is er ook genoeg te doen en te beleven op de International Amsterdam Motor Show. Zo worden er verschillende competities gehouden, kun je videogames spelen en in een F1-simulator zitten. Sterker nog, de enige Formule 1 racesimulator van Europa zal in het Paasweekend staan op de International Amsterdam Motor Show.

Het draait natuurlijk vooral om de auto’s. Naast exotische supercars staan er ook diverse roemruchte oldtimers, moviecars, American muscle…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();

Source link Machines – FHM

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments