in

In 5 stappen 5 jaar jonger

Zó oog je al snel 5 jaar jonger

Er is niks mis met een beetje knap oud willen worden. En ook niet met een paar jaar van je leeftijd af willen snoepen. Hoe je dat doet? Nou, in slechts vijf simpele stappen.

Collagen Select review

Collagen Select is een voedingssupplement voor vrouwen die om het behoud van een mooie, stevige en gezonde huid geven. Het product wordt gekenmerkt door een 9-componentenformule en tropische smaak, die zeker elke vrouw fijn zal vinden. Een belangrijke rol speelt het VERISOL® collageenhydrolysaat in het Collagen Select-voedingssupplement, dat aan de toename van huidelasticiteit en vermindering van rimpels bijdraagt.

Collagen Select review

Collagen Select is een complex dat de productie van collageen ondersteunt, de gezondheid van de huid, het haar en de nagels verbetert. Bovendien helpt het product de slijmvliezen in uitstekende conditie te houden. Collagen Select heeft het vermogen om vrije radicalen te neutraliseren, waardoor cellen worden beschermd en het verouderingsproces wordt vertraagd. Dit middel werkt op vele niveaus, verbetert onvolkomenheden en bevordert een gezond uiterlijk van de huid.

Collageen vind je van nature bijvoorbeeld in bouillon van botten. Regelmatig bouillon trekken van botten van gezonde dieren (kan ook met vis!) en hiervan drinken is erg goed voor je. Maar de praktijk laat zien, ook bij ons in huis, dat dit niet altijd gebeurd. Een manier om toch voldoende binnen te krijgen, is door het aan te vullen met collageen poeder. Dit kun je eenvoudig verwerken in een smoothie of gewoon met een glas water innemen.

Collagen Select review

Maar waaróm zou je extra innemen? Hieronder vind je vijf goeie redenen?

1️⃣ Verhoogt de elasticiteit van de huid Verlies van huidelasticiteit is de belangrijkste oorzaak van rimpels. Dankzij Collagen Select krijgt uw huid elke dag opnieuw een perfecte elasticiteit en veerkracht. Het supplement ondersteunt ook de juiste productie van collageen en verhoogt het elastineniveau met maar liefst 18%!

2️⃣ Collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen. Botten, gewrichten en kraakbeen bestaan allemaal deels uit collageen. Botten voor ongeveer een derde en kraakbeen uit twee-derde. Met dat we ouder worden, neemt collageen in botten en kraakbeen af en worden we stijf en kunnen er zelfs (hevige) klachten uit ontstaan. Door collageen toe te voegen aan het dagelijks dieet, ondervang je veel van dit soort problemen en kun je klachten verminderen.

3️⃣ Het vermindert rimpels, cellulitis en striae. Na 25 neemt collageen langzaamaan af in ons lichaam, met name vrouwen hebben hier last van. Per jaar neemt het met ongeveer 1% af. Tegen de tijd dat we 50 zijn, wordt er helemaal weinig meer geproduceerd. Slappe huid en rimpels zijn dan het zichtbare gevolg. Nu worden er allemaal prachtige claims gemaakt over crèmes met collageen die je zou moeten smeren, maar helaas werkt dit niet: het moet ingenomen worden.  Je huid kan het namelijk niet opnemen…

4️⃣ Geeft haar en nagels een boost. Haar en nagels bestaan grotendeels uit keratine, wat een vezelachtig eiwit is. Net als alle andere eiwitten heeft het aminozuur nodig om op te kunnen bouwen. En wat is rijk aan aminozuur? Je raadt het al: collageen. Op het moment dat jij stevig in je aminozuren zit, zullen je haar en nagels sterk en glanzend zijn. Je zal merken dat ze ook sneller groeien. Bij tekort aan aminozuren zal je haar droog worden en zullen je haar en nagels sneller breken.

5️⃣ Maakt de huid mooier: DracoBelle™ Nu bootst de gunstige effecten na van caloriebeperking en regelmatige fysieke activiteit door het effect op anti-veroudering en levensduur van AMPK/FOXO te activeren. Verbeterde bevochtiging, elasticiteit en huiddichtheid door dit component zijn klinisch bewezen.

Het beste collageen op de markt!

 • ✅ Vermindert zichtbaar rimpels,
 • ✅ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
 • ✅ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
 • ✅ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier.

Collagen Select is een heerlijke collageendrank met een tropische smaak die uw gezicht er beter uit laat zien. Vertrouw op de kwaliteit waar duizenden vrouwen van zijn gaan houden!

Collagen Select review

Zie wat deze schoonheidsspecialist denkt over Collagen Select

Collageen Select is nummer 1 onder de anti-rimpelproducten! Bij het ouder worden vermindert Collagen Select reviewde productie van collageen, hierdoor is de huid niet langer stevig en elastisch. Het voedingssupplement Collagen Select is gemaakt voor vrouwen die huid zo lang mogelijk hun natuurlijke schoonheid en gezond uitziende huid willen houden. Collagen Select is een multi-ingrediëntenproduct met een tropische smaak, waarin we maar liefst 9 ingrediënten kunnen vinden. Dit middel bevat gepatenteerde actieve collageenpeptiden VERISOL® die de productie van collageen stimuleren, wat leidt tot ondiepere rimpels en de elasticiteit van de huid verbetert.

Deze formule is verrijkt met extract van Moldavische imker, vitamine A, vitamine C, riboflavine, niacine, biotine, zink en koper. Al deze componenten samen met collageenhydrolysaat – Verisol® vormen een uniek complex dat bijdraagt aan de juiste productie van collageen. Collagen Select verbetert de gezondheid van de huid, het haar en de nagels, ondersteunt het behoud van de juiste conditie van de slijmvliezenen beschermt cellen ook tegen de schadelijke effecten van oxidatieve stress. Dit is ongetwijfeld een uniek product voor iedereen die een jonge look wil behouden.

Collagen Select review

Met Collagen Select kunt u uw huid verjongen

Collagen Select review

Gebruik van Collagen Select in cijfers

65%

verhoogde
collageenproductie

10%

verhoogde
huidelasticiteit

32%

verminderde rimpels
rond de ogen

18%

verhoogde hoeveelheid
elastine in de huid

Collagen kopen:

3fa56a900daa97704f7e3169b2d781ab.png

Veel gestelde vragen

01.

Wat is de werking van Collagen Select?

arrow

Collagen Select is een voedingssupplement dat de juiste productie van collageen ondersteunt, wat helpt om een jeugdig uiterlijk van de huid te behouden. De ingrediënten in Collagen Select hebben een bewezen effect: versteviging, vermindering van rimpels (ook rond de ogen), verbetering van de huidelasticiteit en betere hydratatie.

02.

Hoe lang moet ik Collagen Select gebruiken om resultaten te zien?

arrow

Collageen Select geeft zichtbare effecten na twee maanden gebruik en dit is bevestigd door klinische onderzoeken.

03.

Hoe moet ik Collagen Select gebruiken?

arrow

Collagen Select is een voedingssupplement met tropische smaak. Giet een dosis van het supplement in 200 ml water en meng het goed. Eenmaal per dag innemen.

04.

Heeft het gebruik van Collagen Select bijwerkingen tot gevolg?

arrow

Nee, het gebruik van Collagen Select is volkomen veilig. De samenstelling bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is in een laboratorium getest.

05.

Hoeveel porties zitten er in een verpakking?

arrow

Een verpakking van Collagen Select bevat 150 g van het supplement – dit is genoeg voor een maand gebruik.

Meer weten naar de officiële website

 

 

Opmerkingen

Laat een reactie achter
 1. Inmiddels heb ik veel last van een slappe huid en rimpels. Ik gebruik al vitamine C poeder en kurkuma. Welk collageen kan ik het beste gebruiken dat ook goed absorbeert? Maken pillen of poeder een groot verschil en welk merk is het beste?

  • Hey Anne,
   Het bovengenoemde collageen kan ik echt aanbevelen. Het lost goed op in water of sap of in een smoothie en wordt door de meeste mensen goed verdragen. Het kwaliteitsverschil tussen poeders en pillen hangt vooral af van waar het collageen van gemaakt is (grasvoeding, wild gevangen of reguliere vleesindustrie) en wat de dosering is. Voor de opname maakt dit verder geen verschil.

 2. Is het mogelijk om het collageenpoeder samen met vitamine C poeder en MSM poeder in te nemen?

  Is het ook mogelijk om Floradix (ijzer) in te nemen voor of na het innemen van de bovenstaande poeders?

  • Hoi Jasmine,

   Collageen kan je prima samen met C en MSM innemen. Vitamine C bevordert sowieso de opname van collageen, dus dat is een goede combinatie. En vwb floradix: ook hier speelt vitamine C een rol omdat het de opname van ijzer bevordert. Voor zover ik kan zien maakt het niet uit of je het voor of na verloop van tijd inneemt.

 3. Hey, onlangs zijn we er zelf achter gekomen dat onze dochter last heeft van gluten en nachtschade. Inmiddels hebben we dit van het menu gehaald en voelt ze zich een stuk beter. Nu lees ik over collageen om de darmwand te helpen repareren. Kan ik dit zonder problemen aan onze dochter geven? Ze is 12 jaar oud. Bij voorbaat dank!

  • Hallo Josphine,

   In het algemeen wordt collageen zeer goed verdragen. Bouw het op tot een eetlepel per dag gedurende twee weken en hou in de gaten hoe ze zich voelt. Op 12-jarige leeftijd zal ze dat waarschijnlijk heel goed kunnen vertellen 🙂

 4. De inhoud van een eetlepel is een vaste inhoudsmaat: 15 ml. Hoeveel gram dat is, hangt af van de specifieke massa van het te gebruiken product. Het is dus geen echte lepel waarmee je eet, maar een inhoudsmaat.

 5. Hier zou ik graag gebruik van willen maken, maar ik vraag me af wanneer ik het het beste kan nemen. Want ‘s morgens neem ik schildkliermedicatie, kan ik dit nemen? Of misschien iets later? Hoe lang na inname moet je wachten met eten? Ik drink liever niets ‘s avonds, want dan moet ik ‘s avonds naar het toilet.

 6. Collagen Select werd mij aanbevolen door een vriendin die over de prachtige eigenschappen van collageen op internet las. Aanvankelijk was ik sceptisch, maar na 1,5 maand gebruik van het supplement zag ik dat collageen echt werkt! Bovendien wordt hier de werking versterkt door de rijke samenstelling van het supplement.

 7. Ik had niet gedacht dat mijn huid er zo jong uit zou zien door wat supplementen te drinken. Ik adviseer het met een gerust hart aan elke vrouw die om kwaliteit geeft!

 8. Rimpels werden zichtbaar minder en de huid werd stevig en gehydrateerd. Ik raad het aan als je geeft om de natuurlijke ondersteuning van het lichaam in collageenproductie. Het verschil is duidelijk te merken.

  Dank u wel

3 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

 3. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

11005 points
Upvote Downvote