in

In 5 stappen 5 jaar jonger

Zó oog je al snel 5 jaar jonger

Er is niks mis met een beetje knap oud willen worden. En ook niet met een paar jaar van je leeftijd af willen snoepen. Hoe je dat doet? Nou, in slechts vijf simpele stappen.

EEN GOEDE FÖHNBEURT

DE TRUC: gezond, shiny, veerkrachtig haar willen we allemaal. Je lokken worden dunner met de jaren, helaas. Een goede föhnbeurt biedt uitkomst. Niet alleen voelt en oogt je haar gezonder, een goedgeföhnde coupe is een krachtig middel om wallen en smetjes te verbloemen.

DE PRODUCTEN: voor langdurig volume, probeer John Frieda 7 Day Volume In-Shower Treatment eens. Wil je liever eerst je lokken glad, investeer dan in Aveda’s Smooth Infusion Naturally Straight, by far de beste pluisbestrijder. Lees dit en heb immer good hair days.

Zó oog je al snel 5 jaar jonger

EEN GEZONDE GLOW

DE TRUC: in geval van een ouder wordende huid zo jong mogelijk willen houden is het zaak je niet alleen op rimpels en lijnen te focussen. Het verbeteren van je natuurlijke glans is wat je wil, want: essentieel voor die gezonde, frisse jeugdigheid.

DE PRODUCTEN: hydrateren is key voor het behoud van een gezonde gloed. Een aanrader is Diors Hydra Life Pro-Youth Sorbet Serum. Je kunt het aanbrengen onder je dagelijkse crème, maar evengoed bovenop je make-up deppen gedurende de dag, wanneer je huid een kleine opkikker nodig heeft. Onmiddellijk een stralend gezicht? Zorg dan dat je zo’n stralend product in je make-uproutine verwerkt. Burberry Fresh Glow Luminous Base, is een goede optie, of Tom Ford Illuminating Protective Primer. Nóg meer geheimen voor een stralende huid.

VERZORGDE WENKBRAUWEN

DE TRUC: goedgevormde wenkbrauwen kaderen je gezicht en accentueren je natuurlijke botstructuur. Het is het waard ze elke 3 à 4 maanden professioneel in vorm te laten plukken, zo niet maandelijks, om al te veel gepluk te voorkomen.

DE PRODUCTEN: Benefits Gimme Brow is een winnaar. De gelformule zorgt voor een weelderige wenkbrauw en zorgt dat dat de hele dag zo blijft. ….

 
 

Source 

 

Wat denk je?

11002 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Laat een reactie achter

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments