in

Hoe los jij een ruzie op? Deze voorbeelden gebruik je beter niét!.

 

De vlam kan door de stomste dingen in de pan vliegen. Waar je eerst dacht dat jij je er nog wel uit ging lullen, maar je het tot overmaat van ramp alleen maar erger. Je vriend, vriendin of moeder verandert plotseling van een licht geagiteerd schoothondje in een valse vuurspuwende draak. Natuurlijk heb jij daar geen aandeel in. Of toch wel?

Er zijn namelijk een aantal woorden die je beter in kunt slikken tijdens een ruzie. Ook al balanceren ze gevaarlijk op het puntje van je tong. Herkenbaar? We geven je 3 voorbeelden van zinnen die je écht beter achterwege kunt laten als je de boel niet wilt laten escaleren. Ben jij in ieder geval voortaan weer de onschuld zelf.

1. “doe eens rustig joh”Serieus, een betere brandstof om het vuur op te doen laaien vind je niet. Zodra jij “doe eens rustig” zegt tegen je partner of wie dan ook, ploppen er direct twee hoorntjes uit het hoofd van de tegenstander. Deze weet natuurlijk echt wel dat er “rustaaaaaaagh” gedaan moet worden, alleen ben jij even niet de aangewezen persoon om dat mede te delen.

2. “tuurlijk, je hebt gelijk”Als je deze zin over je lippen de atmosfeer in helpt, dan ben je waarschijnlijk al in een later stadium van…
Source link Lifestyle – Trending.nl

Advertentie

Uw mening

2001 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments