in

GTA 6 leaks onthullen vermeende release, aankondiging en meer – CERDT

De geruchtenmolen rondom GTA VI draait om volle toeren. Grand Theft Auto 6 dus. De langverwachte opvolger van GTA 5 is al jaren in ontwikkeling, en alles wijst erop dat we dit jaar een aankondiging kunnen verwachten.

GTA 6 leaks 🧂

Eens in de zoveel tijd maken we de balans op en vatten we de meest actuele en betrouwbare geruchten, leaks en speculatie voor je samen. Pak dan ook een goede hand vol zout erbij, want zolang Rockstar Games niks officieel bevestigt is er nog niks 100 procent zeker. Voor nu hebben we weer twee kersverse geruchten voor je klaar staan.

GTA VI release

Ten eerste wijzen meerdere bronnen op een lancering in 2021, volledig op de next-gen consoles van Sony en Microsoft. De PS5 en Xbox Series X dus. Eigenaren van een PS4 of Xbox One zullen moeten upgraden om rond te scheuren en knallen in GTA 6.

Dan hebben we het over het najaar van 2021. De zet om enkel next-gen te lanceren is een opvallende, gezien GTA V flink profiteerde van de lancering op zowel de PS3 en PS4. Een flinke groep gamers kocht de game twee keer, en GTA Online was op beide generaties een flinke cash cow.

De meest betrouwbare bronnen hebben het dus over 2021, maar ook blijft een release in 2023 geregeld opduiken. Die kans achten we klein, maar zolang we het over gelekte informatie hebben blijven alle opties open.

Eerste trailer en aankondiging

Maar wanneer kunnen we dan een onthulling verwachten? Een nieuwe anonieme bron beweert dat we al een trailer in april kunnen…Source link Media – Manners Magazine

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments