in

Glijden over de Dolomieten… – CERDT

Foto: Dolomiti Balloon Festival

Vanaf zaterdag 4 januari vindt opnieuw het Dolomiti Balloonfestival plaats. Tientallen veelkleurige ballonnen verlaten het plein bij het wintersportoord Dobbiaco / Toblach.

Het festival duurt tot 12 januari. Het is gewoon magisch om de ballonnen in de lucht tegen de achtergrond van met sneeuw bedekte bergen te zien opkomen. Misschien wil je deze onvergetelijke ervaring proberen? Een droom die uit kan komen, je kunt inderdaad een vlucht boeken naar Dobbiaco, voor een uur navigatie, of zelfs een ballonvaart over de Dolomieten.

Vergeet een warme jas en een goede hoed niet. Na een paar uur genieten van het landschap, bereikt u de regio Venetië. Een ongelooflijke ervaring! De terugreis naar station Dobbiaco doe je met de auto. De Tre Cime di Lavaredo / Drei Zinnen is een van de mooiste skigebieden in de Italiaanse Alpen. Het natuurpark Tre Cime is karakteristiek voor de regio: drie rotsachtige punten die uitkijken op de andere toppen van de Dolomieten. Het skigebied, zo mooi als het landschap, dompelt je…Source link Het Nieuwsblad : Vakantie

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote