in

Geen dokter begreep waarom de 10-jarige keelzweren had: dagen na haar dood wordt de nare waarheid onthuld.

Briony Klingberg was een gelukkige, gezonde en sterke 10-jarige. Totdat ze op een dag ziek werd, met als enig zichtbaar symptoom zweren in haar mond.

Ze klaagde dat ze pijnlijk waren en moeite hadden met slikken. Haar moeder Bridget was ongerust en besloot dat ze onmiddellijke medische zorg nodig had.

In slechts een paar dagen nam ze haar dochter mee naar verschillende artsen, maar ze slaagden er niet in om het Australische meisje correct te diagnosticeren. Toen kwam de tragedie.

“Ze dronk haar thee niet, en Briony hield van haar eten, dus we wisten dat er iets niet goed was,” zei Bridget, volgens ABC.

Een arts bij hun plaatselijke Adelaide ziekenhuis diagnosticeerde een virus of een infectie, schreef haar medicatie voor en vroeg haar de volgende dag aan te zien. Bij dat bezoek besloot hij dat ze iets beter was en dat het iets beter ging.

“Iedereen bleef ons naar huis sturen, dus we dachten dat ze niet zo ziek kon zijn,” zei Briony’s moeder, volgens Daily Mail. ‘Je vertrouwt erop dat als ze ziek genoeg is, ze zouden zeggen dat ze moet blijven.’

Toen dacht een andere arts dat ze misschien glandulaire koorts had en gaf ze haar antibiotica. Hij nam een ​​bloedtest en omdat de resultaten “vreemd” waren, vertelde hij haar ouders om haar naar het ziekenhuis te brengen.

Herpes simplex virus

Maar het was te laat voor de kleine Briony die zo ziek was dat ze instortte buiten de spoedeisende hulp en stierf terwijl ze de volgende dag op de intensive care zat,…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote