in

Games: Mario en Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 – SRSCK.

Misschien weten jullie het al door mijn andere blogs, misschien ook niet, maar ik ben een enorme Mario-Freak. Vandaag schrijf ik een recensie over het spel: Mario en Sonic op de Olympische spelen Rio 2016 voor de 3DS! De game komt ook uit op de Wii U, zo rond 24 juni. Ik had echt hele hoge verwachtingen voor de game.

De eerste van de Olympische spelen game serie met Mario en Sonic kwam uit in 2008: de Olympische spelen in Beijing. Daarna volgden: Olympische winterspelen (2009), Londen (2012), Sochi (2013) en nu Rio. Ik heb ze allemaal behalve die in Sochi en dat zijn enkele van mijn lievelingsgames ooit dus ja, daarom had ik zulke hoge verwachtingen. Zijn die verwachtingen uitgekomen? Ik zou zeggen: lees mijn review en kom erachter 😉

Je profiel bestaat uit Een Mii-Personage, een vlag, en een naam naar keuze (die wordt wel gebruikt voor draadloze communicatie en klassementen).

1 van de 6 opties is Rio 2016 spelen. Hier kun je losse minigames (Sporten) spelen. Je kunt kiezen uit 28 verschillende minigames en 14 verschillende sporten waarvan 1 Olympische discipline en 1 Plus-discipline van de sport. De plus discipline is eigenlijk hetzelfde als bij de gewone sport maar met een extraatje, wat het grappiger en uitdagender maakt.

3DS_MarioSonicRio2016_PlusEvents_Equestrian_2

Mijn persoonlijke favorieten uit de Olympische disciplines zijn: Zwemmen, BMX, Boogschieten en Speerwerpen. Die uit de Plus-disciplines zijn: Golf Plus, 110 Meter horden Plus, Verspringen Plus, Zwemmen Plus en BMX Plus. Wat wel…
Source link Games – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote