in

‘Game of Thrones’-finale zou oorspronkelijk een filmtrilogie worden.

HBO Game of Thrones

Game of Thrones zit er alweer een tijdje op. En lang niet iedereen was tevreden met het einde van de legendarische reeks. Maar als we George R.R. Martin mogen geloven, had dat er normaal helemaal anders uitgezien. De schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken had namelijk samen met de Game of Thrones-makers een trilogie van langspeelfilms gepitcht bij HBO.

Zo’n vier jaar geleden zat George R.R. Martin samen met showrunners David Benioff en D.B. Weiss rond de tafel met HBO. De makers van Game of Thrones pitchten hun idee voor het einde van de legendarische reeks bij het televisiestation dat het uitzond.

Drie langspeelfilms

De drie mannen wilden dat het einde van de reeks uitgezonden werd als een trilogie. Yep, je leest het goed: oorspronkelijk zou de finale van Game of Thrones bestaan uit drie langspeelfilms! Dat heeft George R.R. Martin verteld aan de Duitse krant Welt.

Maar daar ging HBO niet mee akkoord. De zender is over het algemeen geen fan van té theatrale releases. En van die mening wilden ze niet afstappen, zelfs niet voor een gigantische populaire reeks als Game of Thrones.

Nieuw achtste seizoen?

De legendarische reeks over onder andere Jon Snow, Daenerys Targaryen, de Starks en de Lannisters eindigde dan maar met een “gewoon” achtste seizoen. Maar dat seizoen was eigenlijk niet zo gewoontjes, want heel wat fans waren niet tevreden met de manier waarop het verhaal ten einde kwam.

Het was zelfs zo’n grote teleurstelling dat fans een petitie startten. Daarmee wilden ze de makers van Game of Thrones ervan overtuigen om het laatste seizoen opnieuw te maken. Maar ook op dat verzoek werd niet positief…


Source link TV – newsmonkey

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments