Fast Burn Extreme

 

Fast Burn Extreme Ervaringen (review) 2020: Helpt het echt?

Deze gewichtsverlies pillen zijn te koop op de officiële site van Fast Burn Extreme.

Uw kunt keuze om achteraf te betalen of om direct te betalen.

Binnen Nederland en België is de verzending binnen één werkdag.

Nu tijdelijk 50% KORTING  op de officiële website van het product

Naar officiële website

Veel gestelde vragen

 • Hoe gebruik je Fast Burn Extreme?

  De aangeraden dosering voor consumptie is 2-4 capsules per dag. De dosis is afhankelijk van het lichaamsgewicht. Inname met ongeveer 300 ml water.
  Voor mensen met een gewicht tot 85 kg: 1 keer per dag 2 capsules, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd of training.
  Voor mensen met een gewicht van meer dan 85 kg: 2 maal daags 2 capsules, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd of training.

 • Is Fast Burn Extreme te koop op Bol.com?

  Fast Burn Extreme is helaas uitverkocht op bol.com. U kunt het beste via de website zelf bestellen van fast burn extreme.

 • Is Fast Burn Extreme alleen voor sportmensen?

  Zeker niet. Fast Burn Extreme wordt door sportieve mannen gebruikt, maar vrouwen gebruiken dit product om in korte tijd relatief veel kilo’s te verbranden zonder te sporten.

 • Hoe vaak neem ik deze afslankpillen in één dag?

  U neemt normaal gezien 2 pillen per dag. Maar als u weinig tot geen overgewicht heeft, is 1 capsule per dag voldoende.

 • Bij wie vind ik het meest scherpe Fast Burn Extreme-aanbod?

  Bij het bestellen van meerdere potten tegelijk kunt u op de officiële website een leuke aanbieding vinden. Daarnaast vindt u hier ook de beste kwaliteits-prijsverhouding.

 • Kan ik Fast Burn Extreme kopen bij Kruidvat?

  Nee, bij Kruidvat is Fast Burn Extreme niet verkrijgbaar. Wij raden u aan om altijd via de officiële website te bestellen.

 • is dit supplement niet gevaarlijk?

  Momenteel zijn er geen gevallen bekend waarin dit supplement tot gevaarlijke situaties of enorme gezondheidsklachten heeft gezorgd.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

  1. werkt dit alleen met sporten en gezonde voeding?
   ik moet zeggen ik probeer enkele keren per week te steppen maar het eten is niet altijd even gezond
   kan ik dan ook nog resultaten zien?

    • Heb deze gisteren besteld na talloze pogingen om af te vallen en ik ga 3a4 keer Per week naar de fitness voor een een max van anderhalf uur (corona regels). Nu vroeg ik mij af welk dieet je daarbij best doet?

     Alvast bedankt

  1. Ik weegde 90 kilo, na 2 weken fast burn extreme te gebruiken, vandaag op de weegschaal gestaan, resultaat was 79 Kilo

          • Hoi , ik weeg 70 en ben 1.68m. Na al die postieve reviews heb je de Fast born extreem besteld. Ik wil 5 kilo afvallen hoeveel pillen moet ik per dag innemen?

  1. Hallo, ik heb de pillen besteld en krijg ze morgen binnen, ik heb flink wat overgewicht en eet nu sinds een week echt streng en gezond dus geen snoep, koek, chips en andere lekkere dingen meer. Nu is mijn vraag hoeveel pillen ik op een dag moet nemen weeg 120 kg

  1. Hallo, ik ben gisteren pas begonnen. Neem 2 keer 2 pillen. Wanneer mag ik het eerste resultaat verwachten. Loop er ook 3 keer per week 5 km bij maar dar deed ik vroeger ook al.

  1. Vorige week 2 potjes besteld voor mij en voor mijn zus. Ik ben bijna 2 kilo afgevallen en mijn zus 3 kilo dat komt omdat zijn ook nog sport


  1. Ik ben vorige week donderdag begonnen met de pillen en ik zit nog op het zelfde gewicht 57,5 en kan nog geen verschil merken, hoe lang duurde het bij jullie voor dat je het resultaat zag?

  1. Hallo, heb een vraag, ik ben het product bijna 1 maand aan het innemen, goed resultaat -4 kg. Dieet volgen veel groenten, niet turnen maar 3 a 4 wandelingen per week. Ik ga binnenkort een weekje weg , moet ik dan stoppen met pillen want dan is moeilijk om dieet te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading…

0

Comments

0 comments