in

ELLE voorspelt: alle tattoo trends voor 2020 – CERDT

Hoewel tattoo trends niet zo vluchtig zijn als mode- en beautytendensen, zijn er toch populaire stijlen die komen en gaan. Denk maar aan de minimalistische, kleine kunstwerkjes die nu al een tijdje in de lift zitten, of de symbooltjes op en tussen vingers waar alle celebs zo graag mee pronken. Deze blijven het in 2020 ongetwijfeld goed doen, maar krijgen concurrentie van enkele nieuwe trends.

1. Bloemen en planten

Klassieke rozen kunnen nog steeds, maar we zien vooral een stijging in vrolijk gekleurde boeketten en planten. De stijlen variëren van sterk grafisch tot sierlijk en licht.

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

2. Koreaans geïnspireerde tattoo’s

Na onze badkamerkastjes neemt Koreaanse cultuur ook de tatoeage-scene over, of dat is toch wat tattoo-artiesten wereldwijd voorspellen. Hoewel deze stijl niet onder één noemer te vatten valt, zijn er wel enkele constanten: delicate ontwerpen, een mix van zwart en felle kleuren en een voorliefde voor de natuur.

3. Lijntatoeages

Hoewel bovengenoemde ontwerpen veelal gekleurd zijn, blijven ook minimalistische tattoo’s met zwarte en/of witte lijnen erg populair. Zeker de zogenaamde ‘one line designs’, oftewel kunstwerkjes die volledig bestaan uit één lijn, zijn even trendy als tijdloos.

4. Handen en oren

In navolging van een resem celebrities krijgen de populaire tattoeageplekjes (armen, onderrug, enkel…) concurrentie van meer gedurfde…Source link Lifestyle – ELLE.be

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote