in

eerste teaser met Robert Pattinson maakt indruk.

Na het succes van Christian Bale en de toch wat tegenvallende films met Ben Affleck is het tijd voor een nieuwe Batman. Aan interessante kandidaten was geen gebrek, maar uiteindelijk werd Robert Pattinson gecast voor The Batman die in 2021 gaat verschijnen. Een keuze die voor veel mensen als een verrassing kwam. Kan de man die we vooral kennen als vampier uit Twilight Batman weer terug op de kaart zetten? De eerste beelden zijn in ieder geval veelbelovend.

Sinds de aankondiging dat Robert Pattinson de titulaire held gaat spelen in The Batman is het behoorlijk rustig rondom de film. Eigenlijk is alleen het nieuws dat Colin Farrell Pinguïn gaat spelen echt noemenswaardig. Tot nu dan, want de eerste beelden van de film zijn naar buiten gebracht. Bij de meeste films beginnen ze het warm maken van de fans vaak met een afbeelding of poster, maar niet bij The Batman. Regisseur Matt Reeves pakt het meteen goed aan en deelde een video van Robert Pattinson als Batman op Vimeo.

De eerste beelden

Hij duurt krap een minuutje en is getiteld: The Batman – Camera Test. We krijgen nog niet heel veel te zien, maar datgene dat op beeld verschijnt, is absoluut reden om enthousiast te worden. In de teaser zien we namelijk Robert Pattinson in de nieuwe Batsuit. Terwijl de muziek langzaam aanzwelt, wordt eerste het Batman logo op de borst getoond en uiteindelijk zien we het deels bedekte gezicht van Robert Pattinson.

Matt Reeves lijkt trouw te willen blijven aan…


Source link Media – Manners Magazine

Wat denk je?

574 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments