in

Eén reconstrueert zaak-Britta Cloetens: ultieme poging om ha….

Bijna negen jaar na de verdwijning van Britta Cloetens uit Wilrijk, maken gerechtsjournalisten Dirk Leestmans en Caroline Van den Berghe een driedelige documentaire over deze zaak op Eén.

Britta Cloetens was een jonge vrouw die in april 2011 op zoek was naar een nieuwe auto. Ze nam een kijkje in de Honda-garage aan de Boomsesteenweg in Wilrijk, maar verliet de showroom niet levend. Over wat er daar gebeurde, blijft onduidelijkheid.

Dat Honda-verkoper Tijl Teckmans schuldig is aan haar dood, staat vast. Want in zijn auto vonden speurders bloed en haren van Britta en op zijn kleren zaten bloedvlekken van het slachtoffer. Ondanks zeer ernstige bewijzen, is Teckmans steeds blijven ontkennen. Later legde hij wel een gedeeltelijke bekentenis af. Maar wat hij nooit zegt, is waar hij het lichaam van Britta Cloetens precies heeft achtergelaten.

Foto: VRT

Het kwam tot een assisenproces in 2015, waar hij 30 jaar cel kreeg voor doodslag. Daarmee was de zaak juridisch afgesloten, maar de vraag blijft: waar is het lichaam van Britta? Negen jaar na haar…


Source link Gazet van Antwerpen : Extra

Wat denk je?

2001 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments