in

Dove man klaagt Pornhub aan.

Pornhub. De allergrootste pornowebsite ter wereld. Het bedrijf staat op dit moment in een slecht daglicht nu een dove man een aanklacht heeft ingediend. De man heeft dit gedaan omdat seksfilms niet ondertiteld worden. Pornhub daarentegen geeft aan dat ze wel degelijk rekening houden met doven en slechthorenden.

Verhaallijn ontbreekt

De Amerikaanse Yaroslav Suris uit New York was er klaar mee. Hij vond het niet langer kunnen dat de seksfilms van Pornhub niet ondertitelt werden. Hij stoorde zich er zo erg aan dat hij naar de rechter stapte. Ook gaf hij bij de rechtbank aan dat hij de dialogen en de verhaallijn niet kon begrijpen doordat er geen of nauwelijks ondertiteling aanwezig is. Ook gaf hij aan dat hij zich enkel zou willen abonneren op het betaalde gedeelte als hij de verhaallijnen zeker weten kan volgen.

Lievelingsfilms

Tijdens de rechtsgang haalde de man er een aantal filmpjes bij die hij graag met ondertiteling zou willen zien. Gewoon puur om het te kunnen begrijpen. Het ging hierbij om titels als “Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew”, “Sexy Cop Gets Witness to Talk” & “Allison comes to Talk About Money to Her Boys’ Naughty Father”.

In strijd met…


Source link Bizar – Trending.nl

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments