in

Dokteren smeken ouders de melktanden van kinderen te bewaren – dit is wat je moet weten.

Het blijkt dat je de melktanden van je kind moet bewaren – ze kunnen voor levensreddende stamcellen later in het leven zorgen.

Al generaties lang nemen ouders de melktandjes van hun kinderen in de vorm van de tandenfee, waardoor een klein geschenk of wat geld achterblijft. Wat ouders doen met deze tanden is gevarieerd. Sommigen houden ze als aandenken, terwijl anderen ze gewoon weggooien. Het blijkt dat iedereen deze melktandjes eigenlijk moet bewaren en dit secuur moet doen.

In de afgelopen 10 jaar zijn deskundigen zich gaan realiseren hoe waardevol melktandjes kunnen zijn als het gaat om de toekomstige gezondheid van je kind.

Het geheim is de stamcellen die ze bevatten en alle belangrijke functies waarvoor ze kunnen dienen.

In feite rapporteerden nieuwsuitgevers al in 2007 over het belang van melktanden, zoals dit verhaal van WGAL. Daarin benadrukte de nieuwsuitzending precies wat melktandjes kunnen doen en keek hij naar enkele van de bedrijven die ouders deze veilig hadden laten opslaan.

In de video sprak WGAL met tandarts Maria Meliton, die uitlegde:

“Babytanden zijn een geweldige bron voor stamcellen.”

De vader van een kind wiens tanden worden bewaard vertelde verslaggevers zijn logica achter het bewaren van de tanden:

“Ze is nu pas 5 jaar oud, denkbaar dat er andere behandelingen voor diabetes of hartaandoeningen kunnen zijn in de toekomst en ik denk dat dat gewoon fantastisch is.”

Het is echter niet tot de afgelopen jaren dat het nieuws over…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote