in

Dit zijn de winnaars van de Golden Globes

In Los Angeles zijn zondagavond de Golden Globes uitgereikt. ‘Game of thrones’ kon geen laatste prijs in de wacht slepen, winnaars waren de reeksen ‘Chernobyl’, ‘Fleabag’ en ‘Succession’ en de films ‘Once upon a time in Hollywood’, ‘Rocketman’, ‘Joker’ en ‘1917’.

‘Game of thrones’ was de grote verliezer van de avond: de enorm populaire reeks had maar één nominatie achter zijn naam, met Kit Harington als kanshebber voor beste acteur, maar hij kon die niet verzilveren.

Met drie prijzen, waaronder beste musical of komedie, werd de film ‘Once upon a time in Hollywood’ de grootste winnaar. Brad Pitt werd bekroond als beste acteur in een bijrol, Quentin Tarantino werd beloond voor zijn screenplay.

De Amerikaans-Britse oorlogsfilm ‘1917’ van de Britse regisseur Sam Mendes heeft de Golden Globe voor beste drama gewonnen. De film, met Dean-Charles Chapman en George MacKay in de hoofdrollen, haalde het veeleer onverwacht van enkele favorieten. ‘1917’ vertelt het verhaal van twee Britse soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Ze krijgen een op het eerste gezicht onmogelijke…Source link Gazet van Antwerpen : Extra

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote