in

Dit is waarom je altijd sokken moet dragen voor het slapen – de reden is zo slim.

Er zijn weinig betere ervaring dan tussen de lakens te glijden als je naar bed gaat. Na een lange, zware dag is het prima om jezelf in slaap te sussen voordat je je kleren uittrekt; in elkaar zakt op je bed en in een wereld van dromen valt.

Toch is er altijd iets geweest waar ik me ‘niet lekker bij’ voel als het gaat om slapen met sokken aan. Ik kan het niet echt uitleggen, maar slapen met pyjama of een t-shirt is normaal, terwijl sokken aantrekken altijd al … ongemakkelijk was.

Zoals ze zeggen, is er echter geen tijd zoals het heden om je mening te veranderen. Er is zeker iets dat ik heb gedaan nadat ik de informatie in dit artikel had gelezen.

Het is eigenlijk logisch om je sokken aan te trekken als je ’s nachts slaapt. Geef me een paar minuten van je tijd en ik zal uitleggen waarom …

Ik kan niet precies uitleggen waarom, maar het voelt alsof er een bepaald stigma is als het gaat om sokken en bed. Je draagt ​​ze gewoon niet als je slaapt, of zo behoudt de gebruikelijke slaapkameretiquette.

Wat zijn oude routines als je daar niet bent om ze te verbreken? Vooral als je nieuwe kennis hebt om toe te passen.

In de wintertijd stond ik erom bekend mijn sokken aan te houden louter omdat mijn voeten het koud hebben zonder hen. Niets is erger dan wakker te worden met bevroren tenen.

Nu blijkt dat onderzoek heeft bewezen dat het een goede zaak is om sokken aan te houden tijdens het slapen, aldus onderzoeken aan de Universiteit van Basel, Zwitserland. Maar hoe…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote