in

De raarste babynamen bij celebs in binnen- en buitenland.

Voornamen kiezen is zo makkelijk nog niet hè? Je zoekt een mooie naam voor je kleintje, wel een bijzondere maar ook weer niet té raar. Zo nu en dan verbaas ik me echt over sommige namen. Vooral celebs kunnen er wat van. North West? Serieus? Hier onze top 20 raarste babynamen gegeven door celebs in binnen- en buitenland (de lijst wordt continu geüpdatet)!

Gwyneth Paltrow met dochter Apple en zoon Moses (c) Goop.com

Zoete babynamen: Apple, Bloem, Peaches Honeyblossom

De kindjes genaamd naar fruit en bloemen. Apple en broertje Moses zijn de kindjes van Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Gwyneth zei ooit tijdens Oprah dat haar man op de naam Apple was gekomen en dat ze het een goed idee vond omdat appels zoet zijn en verwijzen naar de bijbel. Eeeeh?

Jamie Oliver en zijn vrouw Jools kunnen er ook wat van. Je zou juist bij een beroemde chef voor het fruit gaan maar het zijn de bloemen geworden: Daisy Boo, Poppy Honey en Petal Blossom Rainbow hebben ook een broertje Buddy Bear. In augustus 2016 is nog een broertje Oliver geboren. Hij heeft de naam River Rocket gekregen! Van het hele rijtje vind ik Boo nog het raarste?!

Voormalige Spicegirl Ginger Spice wilde meer dan alleen een bloem toen ze babynamen bedacht voor haar dochter. Het werd Bluebell Madonna.

Angela Schijf en Tom van Landuyt hebben het bij één bloem gehouden maar wel een hele algemene. Hun kindje heet namelijk geen Roos of Madelief, Hortense of Iris…nee, ze heet Bloem. Angela…
Source link Babynamen – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote