in

De laatste dag van Windows 7 is aangebroken – CERDT

Het is zover. De laatste dag waarop je Windows 7 veilig kan gebruiken is ingegaan. 

Gebruikers zullen moeten upgraden naar Windows 10, een nieuwe computer moeten aanschaffen met een moderner (nog ondersteund) besturingssysteem als Windows 10, macOS of Linux of een alternatief besturingssysteem moeten installeren zoals Linux.

Heb je besloten om te upgraden naar Windows 10? Lees hier hoe je makkelijk en snel upgradet naar versie 10. Zit je eraan te denken om te switchen naar Linux? Lees dan dit artikel. Heb je liever Android op je pc, kijk dan eens naar dit artikel. Wil je switchen naar Chrome OS, kijk dan hier

Lees ook: Deze Windows Professional licentie kost minder dan een tientje Windows 10 upgrade nog steeds gratis

Ben jij al afgestapt van Windows 7?

Nee, ik draai nog steeds Windows 7 en dat blijf ik voorlopig ook doen

Nee, maar ik ben wel van plan te upgraden naar Windows 10

Nee, maar ik ben wel van plan te switchen naar Linux

Nee, maar ik ben wel van plan te switchen naar macOS

Nee, maar ik ben wel van plan te switchen naar ChromeOS

Nee, maar ik ben wel van plan te switchen naar Android

Nee, maar ik ben wel van plan te switchen naar iets anders

Ja, ik heb mijn systeem bijgewerkt naar Windows 10

Ja, ik ben…Source link Laatste Artikelen – Webwereld

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote