De Fiat Panda is klein, simpel, niet al te snel, maar toch heeft het autootje een speciaal plekje in de harten van veel autoliefhebbers. En mocht dat bij jou nog niet het geval zijn, dan brengen Garage Italia en Cars & Vintage je nu op een andere mening. Check hun elektrische Fiat Panda 4×4, ‘Pandina Jones’ genaamd.

Cars & Vintage bereikte onlangs de mijlpaal van 500.000 volgers op Instagram, dus moest er iets groots gebeuren. Dat had natuurlijk gekund met het ombouwen van een klassieke sportauto, maar als verrassing werd er gekozen voor de klassieke Fiat Panda 4×4. In samenwerking met het in Milaan gevestigde Garage Italia bouwden zij misschien wel de bruutste Panda die ooit is gemaakt.

Garage Italia Fiat Panda 4x4
Afbeelding: Garage Italia

Pandina Jones: een elektrische Fiat Panda 4×4

Toen de Fiat Panda 4×4 de garage binnen kwam rijden was er één ding duidelijk: dit moest een avontuurlijke auto worden. Al snel ontstond het idee voor een ‘Pandina Jones’, met een knipoog naar Indiana Jones. Het resultaat is een milieubewuste avonturier. De 1.0 liter viercilinder motor is vervangen door een volledige elektrische aandrijflijn, die naar verluidt een topsnelheid van 115 kilometer per uur kan bereiken en een actieradius heeft van 100 kilometer.

Garage Italia Fiat Panda 4x4
Afbeelding: Garage Italia

Om de elektrische Fiat Panda 4×4 een avontuurlijk uiterlijk te geven, kozen de mannen van Garage Italia voor een legergroene kleur. Het exterieur is voorzien van stoere rekken voor de lampen, extra lichtunits, een dakrail, een…

Source link Wheels – Manners Magazine

Facebook Comments