in

De 10 Allerduurste Koffie Soorten ter Wereld | Grandlife.

Of je nu gezellig een bakje koffie thuis zet met je eigen koffiezetaparaat of luxe koffiemachine dat je er eentje op het werk drinkt, koffie is tegenwoordig één van de meest gewaardeerde drankjes geworden. Voor sommigen een noodzaak en voor anderen een echte traktatie is het genieten van een kopje koffie, met allerlei interessante melanges die zijn bedoeld om ieder van ons tevreden te stellen en waarschijnlijk de beste manier om je dag te beginnen.

Tegenwoordig is koffie een business ter waarde van miljarden dollars, die in meer dan zeventig landen over de hele wereld in veel verschillende soorten, variërend van de gewone Arabica of Robusta tot exquise mixen wordt gecultiveerd en die je in dit artikel zult tegenkomen.

Maar weinig mensen kunnen het zich veroorloven om van de duurste koffie ter wereld te genieten en vandaag zullen we de 10 duurste koffie soorten ter wereld met je bespreken.

  1. Yauco Selecto AA koffie

Deze voortreffelijke koffie komt uit Puerto Rico en is een belangrijk onderdeel van de Yauco-regio. Het is een koffie, die vanwege de manier waarop hij wordt gekweekt en ook vanwege natuurlijke elementen zoals de hoge frequentie van regenval en het hoge bergachtige landschap, zeer rijk van smaak is. De voedingsstoffen van de rijke grond maken het bijzonder smakelijk, waardoor deze koffie een specifieke smaak krijgt en waardoor hij echt gewild is. Tel daar dan nog eens de beperkte beschikbaarheid van de koffie bij op, waardoor hij € 22 per pond kost.
Source link FOOD – Grandlife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote