in

Celebrity nieuws: dit heb je gemist de afgelopen dagen – CERDT

Een schokkende bekentenis van ‘s werelds populairste beautyvlogger, updates over Megxit en drama tussen Selena Gomez en Hailey Bieber… Ben je nog mee?

1. Nikkie Jager heeft groot nieuws

De online wereld werd gisteren op z’n kop gezet door de Nederlandse Nikkie Jager, aka NikkieTutorials, ‘s werelds bekendste beautyvlogger. Je kent haar vast van de honderden make-uptutorials en challenges waarin ze de meest over the top looks creëert, of heel casual Kim Kardashian aan het opmaken is. Hoewel ze meestal erg gesloten is over haar privéleven, zette ze een heel intieme video online waarin ze openlijk vertelt over haar leven als transgender. In de zeventien minuten durende clip bespreekt ze haar transitie als jonge tiener en heeft ze het ook over de moeilijkheden. Enorm moedig om dit met haar 12 miljoen abonnees te delen, alleen is de reden erachter nogal droevig. Nikkie vertelt namelijk op het einde dat ze gechanteerd werd door bepaalde mensen om haar bekentenis te doen.


Nikkies video lokte ongelofelijk veel reacties uit van over de hele wereld. Celebrities als Doutzen Kroes en Ariana Grande steken de vlogster een hart onder de riem met lieve berichtjes en ook in haar thuisland kan de vlogster op heel wat steun rekenen. Hopelijk kan Jager een voorbeeld zijn voor vele anderen in vergelijkbare situaties en voelt ze zich bevrijd.

2. Zendaya op de Critics’ Choice Awards

Dat haar… die make-up… Die outfit! Onze ex-covergirl Zendaya gooide hoge ogen op de Critics’…Source link Lifestyle – ELLE.be

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote