in

Carice van Houten en Halina Reijn over “Instinct”: “Spannende film over vrouwelijke identiteit en seksualiteit”

“Instinct” is een rauwe en geladen film geworden. “We willen op geen enkele manier met deze film iets mooier maken dan het is of in te delen in goed en kwaad. We willen dat je op het puntje van je stoel zit en dat het heel seksueel is en spannend, maar nooit alleen maar wil pleasen. Het mag geen Disney zijn. Het gaat over vrouwelijke identiteit en seksualiteit”, verduidelijkt Halina Reijn.

“Mensen zijn bang om daarover te praten en er is ook veel schaamte over. Dit verhaal is een uitvergroting van zaken die ieder mens voelt en het is iets waar iedereen mee worstelt. De film roept heel veel discussie op en veel verschillende reacties.”

“Instinct” vertrekt vanuit een sterk vrouwelijk hoofdpersonage. “We wilden vanuit een vrouwelijk perspectief een verhaal vertellen, maar er zijn ook een heleboel mannen die iets met deze film hebben. Het zijn universele en grootse thema’s waarover de film gaat.  Grenzen, verslaving en controle is voor iedereen herkenbaar. Los daarvan zien we…Source link VRT NWS – Cultuur & Media

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote