in

Cardi B denkt na over een carrière in de politiek, want ze “houdt van de overheid” – newsmonkey

Twitter/@iamcardib

Heel wat bekende mensen maken op een bepaald punt in hun leven de overstap naar de politiek. Dat zou bij rapper Cardi B ook wel eens het geval kunnen zijn. De wereldster liet via Twitter aan de wereld weten dat ze een carrière in de politiek wel zou zien zitten.

Rapper Cardi B is heel wat. En binnenkort zou ze daar wel eens ‘politica’ aan kunnen toevoegen. Die gedachte speelt tenminste door haar hoofd. De Amerikaanse liet op Twitter vallen dat een carrière in de politiek wel iets voor haar zou zijn.

“Ik hou van de overheid”

“Ik denk dat ik een politica wil zijn”, schrijft ze. En daar heeft ze een goede reden voor: “Ik hou van de overheid, ook al ga ik niet akkoord met de regering.”

Het is helemaal geen geheim dat Cardi B geen fan is van de Amerikaanse president Donald Trump. Vorig jaar verscheen ze al in de campagnevideo van Bernie Sanders en op Instagram deelde de rapper een video van een huilende Iraanse man. Zijn boodschap voor de Verenigde Staten? “We houden van Amerikanen, maar we haten jullie president.”

De video verscheen na de dodelijke luchtaanval van de Amerikanen op de Iraakse hoofdstad Bagdad. Daarbij kwam de Iraanse generaal Qassem Soleimani om het leven. De video kreeg het bijschrift (in gebrekkig Engels): “De stem van Iraniërs. Zij zijn geen terroristen. Trump wel.”

“Ik zal er een andere keer over praten”

Na nog een uitleg over de nood aan mensen en vaderlandsliefde, bedacht Cardi B dat ze niet genoeg zou hebben met de 280 karakters in een…Source link Muziek & Festivals – newsmonkey

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote