in

Bridget doet boekje open over familie Hazes – Ditjes & Datjes.

In een interview met Telegraaf VROUW doet Bridget Maasland een boekje open over familie Hazes. Van het ‘zoen’ incident met André op de huwelijksnacht van Patty Brard, tot haar relatie met ex-schoonmoeder Rachel.

‘Grootste gein, maar ook heel intense vrouw’

Hoewel Rachel en Monique geen goede band hadden, leek het erop dat Bridget en Rachel het wel erg goed met elkaar konden vinden. ,,Ik vind haar enig!” geeft Bridget toe. Bridget nam haar toenmalige schoonmoeder zelfs mee voor een reisje naar Rome. De presentatrice vertelt: ,,We hadden, zoals Rachel zei ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré.”

Het is niet alleen rozengeur en maneschijn geweest met Rachel. Zo geeft Bridget toe dat het soms moeilijk was: ,,Het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.”

Het incident op de beruchte huwelijksnacht

Ook spreekt Bridget over de ‘huwelijksnacht’ met André op de bruiloft van Patty Brard. De verhalen gingen dat Bridget met haar ‘slip op de enkels’ seks zou hebben gehad met André, tijdens de huwelijksnacht, in het flessenhok. Volgens Bridget een verhaal waar niets van klopt: ,,Ik zal je vertellen, ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk… dat is echt niet charmant als je dat op je enkels hangt.”

Maar dat er helemaal niets is gebeurd klopt ook niet, zo bevestigt Bridget een zoen: ,,Dré kwam binnen, zette me tegen de muur en gaf me een heftige zoen, vol op mijn mond. Daar was ik helemaal niet van onder de indruk en ook helemaal niet van gediend. Ik was totaal verbouwereerd. ‘Wat doe jij nou, gek!’ zei ik tegen hem. That’s it. Dat is er gebeurd, niets meer en…Source link Entertainment – Ditjes & Datjes

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments