in

BIZAR. 9-jarige redt oma uit bad dankzij YouTube-video – Zita – CERDT

Een jongen van 9 heeft dankzij YouTube het leven van zijn oma kunnen redden. Ze kreeg een beroerte en de jongeman wist precies wat hij moest doen.

De oma van Kian Aliffe zat in bad toen ze de beroerte kreeg in het Britse Llangennech, Llanelli, South Wales. Hij hoorde een vreemd geluid uit de badkamer boven komen, ondanks dat hij deels doof is én zijn oordopjes in had. Kian twijfelde geen moment en rende naar boven om bij zijn 51-jarige oma Angela Jones te kijken.

Video op internet

In de badkuip vond hij zijn oma met haar ogen wijd open. Kian dacht onmiddellijk aan een video die hij eerder had gezien op YouTube, waar een meisje van verdrinking werd gered uit een zwembad. Hij hield het hoofd van zijn oma boven waren en liet de badkuip vervolgens leeglopen, zodat ze niet weer kopje onder kon gaan.

Op het moment dat oma niet meer onder water kon belanden, zette Kian het op een rennen naar de buren om hem te komen helpen. Vervolgens werd ook het alarmnummer gebeld. Tegelijk met de ambulance, kwam ook Kian’s moeder thuis aan. “Toen ik aankwam, wist ik meteen dat er iets mis was. Ik zag Kian voor het huis…Source link Bizar – Zita

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote