in

BBQ in de Winter? 8 Tips Om te kunnen Grillen In De Kou | Grandlife.

Het feit dat de zon onder is gegaan hoeft niet te betekenen dat je niet jouw BBQ van The Bastard kunt gebruiken en kunt genieten van alle heerlijke smaken die jouw wereldklasse BBQ te bieden heeft.

Diehard grill masters weten maar al te goed dat koud weer niet betekent dat je niet elk moment van het jaar kunt BBQ’en. Volg deze simpele stappen om het weer de baas te zijn en om jouw grill optimaal te gebruiken.

1. Vind de ideale BBQ spot

Denk over het verplaatsen van de kookplek in de winter om het aantal stappen tot een minimum te beperken die je moet nemen om van je huis naar de grill te gaan. Kijk naar de richting van de wind en zoek een plekje dat beschut is tegen de harde windstoten in de winter. Bak dicht bij een schuurtje of een huis, hierdoor krijg je minder kou jouw kant op. Zorgt ervoor dat je niet bakt boven overkappingen, serres of alles wat vlam kan vatten. Bak NOOIT in een gesloten gebied.

2. Koop genoeg brandstof

Propaan en gas reageren anders wanneer het koud is. Zorg ervoor dat je extra brandstof bij de hand hebt. Afhankelijk van hoe koud het is moet je ongeveer een ½ extra gebruiken bovenop de normaal gesproken hoeveelheid om je grill op een goede temperatuur te houden.

3. Gebruik keramisch materiaal

Gebruik keramisch materiaal voor het vasthouden van de warmte. Keramiek materiaal zorgt ervoor dat je eten warm blijft. Dit is handig voor het plaatsen van het vlees op de grill of voor het verplaatsen naar binnen nadat het klaar is.

4. Warm de grill…
Source link FOOD – Grandlife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote