in

Australische vrouw na bijna twee weken gered uit de outback, twee reisgezellen nog steeds vermist

Bijna twee weken nadat drie Australiërs vermist zijn geraakt, is een vrouw teruggevonden in de buurt van Alice Springs in het Noordelijk Territorium. Haar twee reisgezellen zijn nog steeds vermist.

De drie kwamen met hun auto vast te zitten in de uitgedroogde rivierbedding van de Hugh River ten zuiden van Alice Springs. De 52-jarige Tamra McBeath-Riley is door de hulpdiensten levend en wel teruggevonden.

McBeath-Riley werd in het ziekenhuis behandeld voor uitdroging en oververhitting, maar ze stelt het goed. De politie blijft op zoek naar haar twee reisgenoten.

Toen ze op 19 november kwamen vast te zitten, heeft het reisgezelschap drie dagen bij de auto overleefd met de watervoorraad die voorhanden was. Na drie dagen gingen ze op zoek naar water en ontdekten ze een waterbron. Ze kookten het vuile water en zeefden het met een T-shirt vooraleer het te drinken. 

De twee reisgezellen beslisten om op zoek te gaan naar hulp en ze probeerden een snelweg te bereiken ongeveer 20…Source link VRT NWS – Buitenland

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote