in

Apple moet dik lappen vanwege bewuste naaipraktijken.


We wisten allang dat Apple met ons zat kloten. Zit je dan rustig door PornHub te scrollen, begint je Iphone te stotteren. KUTZOOI! Wij maar denken dat het een onschuldige hapering is, nu blijkt dat het merk bewust met onze ‘Me momentjes’ speelt. Mja, boontje komt om z’n loontje. Ze hebben een ziek hoge boete gekregen van 27 miljoen dollar, dat is pakweg 25 miljoen in euro’s! Hier moeten wij stiekem met z’n allen keihard om lachen natuurlijk. 

In 2017 liet Apple ons al weten verouderde systemen langzamer te maken zodat het toestel langer mee zou kunnen. Dikke bullshit natuurlijk! Ze willen gewoon dat wij onze oude modellen inwisselen voor de nieuwere versies. Keihard zaken doen, maar toch stiekem wel een beetje achterbaks. Ze gaven als reden dat onze batterijen langer mee zouden gaan omdat het systeem minder hard werkt, wat op zich toch wel logisch klinkt. 

Apple moet lappen

De reden waarom zij hier een boete voor hebben mogen ontvangen is omdat zij hun klanten hier niet van op de hoogte hadden gesteld. De Franse Watchdog zegt: “Klanten werden niet geïnformeerd over het feit dat het toestel langzamer…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1538 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments