in

Allerlei moois met Nintendo en Sonos – SRSCK.

Geheel onverwachts mochten wij eergisteren naar een Nintendo en Sonos Event, ter ere van de release van Super Mario Party voor de Nintendo Switch én het onlangs verschenen Nintendo Labo 03: voertuigenpakket.. Daarnaast onthulde het draadloze speakermerk Sonos dit jaar de Beam. Reden genoeg voor een feestje dus!

Laat ik hier in huis nu twee grote Nintendo fans (van 7 en  9 jaar oud) hebben, dat event gaat helemaal goed komen!

Het event

Het event was in Amsterdam, in de Sonos Home, echt een superleuk huis. Wij werden ontvangen door de enige echte Mario, waar iedereen natuurlijk wel een beetje verlegen van werd. Natuurlijk wilden de kinderen wel met de beroemde loodgieter op de foto.

Gelijk bij binnenkort vroeg iemand van Nindendo of ze met de Switch wilden spelen; en dat hoefde natuurlijk geen tweede keer gevraagd te worden. Verder kon je van alles doen in het huis; in de woonkamer was een Switch aangesloten waar iedereen aan het spelen was en hetzelfde geldt voor de slaapkamer boven.

Sonos en Nintendo
Lekker knutselen

In de keuken konden kinderen lekker knutselen aan Nintendo Labo, een spel wat mijn jongste vooral heel graag wil hebben. En er stond heel veel lekkers in de keuken; echt een lekkerland dus!

 

super mario party

Bij binnenkomst gingen de heren dus gelijk aan de slag met Super Mario Party en 2x de Nintendo Switch. Grappig om te zien dat je de jongens eigenlijk niets meer hoeft uit te leggen; het spel werkt gewoon ook heel intuïtief.

Nintendo switch
Echte Nintendo…
Source link Games – SRSCK

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote