in

Afscheidsvideo bewijst waarom Hakim Ziyech ‘De Tovenaar’ wordt genoemd.


Een van de mooiste spelers die we dit decennium in de Eredivisie hebben mogen bewonderen gaat het volgend jaar in de sterkste competitie ter wereld proberen te bewijzen. Deze week werd bevestigd dat Hakim Ziyech de Premier League gaat betoveren met zijn linkervoet. Chelsea is de gelukkige nieuwe eigenaar van ‘The Moroccan Magician’.

40 miljoen en 4 miljoen aan bonussen gaat Chelski betalen voor de spelmaker. Daarmee wordt Ziyech de op twee naar duurste speler ooit, na de transfers van Frenkie en Matthijs de Ligt, afgelopen zomer naar Barca en Juve. Als je ziet hoe er tegenwoordig met miljoenen wordt gesmeten op de transfermarkt, dan is het eigenlijk een koopje voor iemand van zijn klasse.

Frank Lampard is blij

Z’n nieuwe manager Frank Lampard is in elk geval in z’n nopjes met z’n nieuwe aanwinst. “Ik ken zijn kwaliteiten en hij is een speler die veel creativiteit kan brengen. Hij viel mij voor het eerst op tijdens de Champions League vorig seizoen en ik vond hem een van de beste Ajax-spelers, zeker in de wedstrijden tegen Tottenham Hotspur. Hij heeft een geweldige linkervoet, speelt doorgaans…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1474 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments