in ,

African Mango ervaring (review) 2020: Werkt het echt?

African Mango ervaring (review) 2020

African Mango (review)

African Mango

African Mango is een van de nieuwste ontwikkelingen in de afslankindustrie. Het product bevat African  mango-extract met afslankende eigenschappen die krachtiger zijn dan die van het populaire açaibes-extract. Het product heeft de Amerikaanse markt veroverd en is sinds kort verkrijgbaar in Europa, waar het waarschijnlijk een mooie toekomst heeft.

African Mango ervaring (review) 2020: Werkt het echt?

Over African Mango

In het algemeen is fruit erg gezond omdat het veel vitaminen en vezels bevat. Maar als dieetproduct is het niet erg effectief omdat er hoge concentraties natuurlijke suikers in zitten. Daarom zijn wetenschappers gelukkig in staat om het goede van het slechte te scheiden en te verwerken tot producten die een substantiële bijdrage kunnen leveren aan het gewichtsverlies. Dit is ook het geval met de Irvingia gabonensis, ook wel African Mango of Afrikaanse Mango genoemd, die in capsulevorm als dieetproduct wordt verkocht. De plant Irvingia gabonensis komt vooral voor in landen als Kameroen, Nigeria, Ghana, Togo en Ivoorkust en wordt ook wel ‘bush mango’ of ‘wilde mango’ genoemd.

Wat is African Mango?

Eigenschappen van African Mango

Wat de ‘African Mango’ betreft, gaat het om een relatief onbekende steenvrucht die vooral in de regenwouden van Kameroen in West-Afrika groeit en geplukt wordt. Deze vrucht zelf is zeer gezond, maar vooral de zaden in de vrucht zijn erg populair vanwege de vele voedings- en gezondheidsbevorderende eigenschappen.

De zaden van de ‘African Mango

De meeste African Mangozaden worden in Kameroen gedroogd om ze te conserveren. Vervolgens kunnen ze – in hun geheel of in poedervorm – worden verwerkt tot allerlei producten. Ook in Afrika worden de zaden en extracten van de Afrikaanse mango’s verwerkt:

 • Afrikaanse pasta’s
 • Afrikaans “Dika-brood”
 • Afrikaanse “Gabon chocolade
 • Plantaardige oliën
 • Natuurlijke verdikkingsmiddelen

GARANDEERT African Mango EXTRA GEWICHTSVERLIES?

African Mango - fruit growing in Cameroon

GARANDEERT African Mango EXTRA GEWICHTSVERLIES?

Door de nauwkeurig geselecteerde ingrediënten heeft African Mango een zeer positieve invloed op de hormoonhuishouding. Schadelijke gifstoffen worden uit het lichaam verwijderd en het cholesterolgehalte wordt verlaagd. Daarnaast wordt de eetlust verlaagd, waardoor meer weefsel wordt verbrand en de productie ervan wordt gestopt. Door het extraheren van de kostbare zaden (Irvingia Gabonensis) helpt Afrikaanse Mango om effectief extra kilo’s te verliezen en een mooi en slank lichaam te krijgen. Afrikaanse Mango is al door duizenden tevreden klanten over de hele wereld gebruikt en wetenschappers hebben de effectiviteit ervan aangetoond.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN VAN AFRICAN MANGO?

Het African Mango-supplement bestaat uit Afrikaanse Mango, dat vol zit met vitaminen en minaralen. Deze vrucht wordt over de hele wereld gewaardeerd en wordt gebruikt voor de behandeling van talrijke gezondheidsproblemen. African mango komt uit het regenwoud van West-Afrika en is rijk aan zaden die bekend staan als “Dikka noten”. Het meest waardevolle bestanddeel van het supplement is het extract van de zaden – Irvingia Gabonensis. Dit kostbare bestanddeel versnelt de vetverbranding en is zeer gunstig voor de hormoonhuishouding. Afrikaanse Mango bevat ook grote hoeveelheden kostbaar weefsel dat de spijsvertering effectief ondersteunt.

HOE WORDT HET AFRICAN MANGO VOEDINGSSUPPLEMENT GEBRUIKT?

Neem 1-2 capsules met voedsel.

IS AFRIKCAN MANGO VEILIG VOOR MIJN GEZONDHEID?

African Mango is volledig veilig en bevat geen schadelijke stoffen. Het is puur gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en heeft geen bijwerkingen. Bovendien is het zeer gemakkelijk te gebruiken.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE EERSTE RESULTATEN ZICHTBAAR ZIJN?

Het gewichtsverlies en de verbetering van het welzijn zal zichtbaar worden na de eerste weken van de inname van African Mango. Om volledige resultaten te bereiken, wordt u ook geadviseerd om uw fysieke activiteit te verhogen en een aangepast dieet te volgen.

Irvingia Gabonensis

IS HET WAAR DAT AFRICAN MANGO VOORAL EFFECTIEF IS IN HET VERMINDEREN VAN BUIKVET?

Dat klopt. African Mango is een uniek product dat de stofwisseling verhoogt en helpt om zich te ontdoen van hardnekkig vet in de buikstreek. Het zaadextract van de Afrikaanse mango in het product versnelt en ondersteunt effectief de vetverbranding.

IS DE EFFECTIVITEIT VAN AFRICAN MANGO WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN?

In 2005 heeft de Universiteit van Yaounde in Kameroen een studie uitgevoerd om de invloed van Irvingia Gabonensis op het gewichtsverlies te verifiëren. Na een vier weken durende studie daalde het lichaamsgewicht van de deelnemers die een extract van African Mango kregen met maar liefst 5,26%! De hoge effectiviteit van African Mango is daarom aangetoond in een gedetailleerde klinische studie.

Mango is zeer rijk aan kostbare vitaminen, onder andere:

 • antioxidanten zoals vitamine C en E
 • vitaminen B6 en K,
 • B-vitaminen,
 • polyfenolen,
 • provitamine A,
 • carotenoïden, kalium,
 • Koper,
 • 17 aminozuren,

omega-3 en -6 meervoudig onverzadigde vetzuren
Er zijn vele soorten van deze edele vrucht, maar het actieve extract dat het gewichtsverlies ondersteunt wordt verkregen uit de zaden van de African Mango, die in het regenwoud van West-Afrika groeit.

Irvingia Gabonensis De meest waardevolle bestanddelen van de Akrikaanse mango zijn de zaden, die de lokale bevolking Dikka noten noemt. Het beroemde extract is een mengsel van polyfenolen, mineralen en vitaminen, die uit deze zaden worden geëxtraheerd en een positief effect hebben op de hormoonhuishouding.

Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat het extract van African Mangozaden (Irvingia Gabonensis) bijdraagt aan een aanzienlijke verbetering van de stofwisseling. Zij doen dit door:

 • het verwijderen van schadelijke gifstoffen uit het lichaam,
 • het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen,
 • de eetlust te verminderen,
 • om vetweefsel te verbranden en de productie ervan tegen te gaan.

DE WONDERBAARLIJKE EFFECTEN VAN POLYFENOLEN IN DE AFRICAN MANGO

African MangoPolyfenolen zijn een reeks organische chemicaliën (flavonen, flavonolen, flavanonen, catechinen, looistoffen en fenolzuren) die worden gebruikt bij de behandeling van verschillende kwalen. De mix van polyfenomenen vitaminen en mineralen in de African Mango ontstoppen de celreceptoren effectief. Het verhoogt dus onze gevoeligheid voor de werking van leptine en insuline en beschermt ons tegen de vorming van nieuwe vetcellen. Polyfenolen zijn ook verantwoordelijk voor het verhogen van het leptinegehalte, een hormoon dat wordt uitgescheiden in het bloed en de voedselinname regelt. Bovendien versterken de eigenschappen van polyfenolen het lipolyseproces. Dit betekent dat het lichaam eerder opgeslagen vet kan verbruiken en de productie van nieuw vet kan voorkomen.

African Mango voedingssupplement bevat tot 600 mg zuiver extract! Dit product is dan ook het meest effectieve van alle voedingssupplementen voor gewichtsverlies.

Het wordt alleen gemaakt van vruchten vol met vitaminen en mineralen uit het West-Afrikaanse regenwoud.

JE WEG NAAR EEN SLANK LICHAAM

African Mango:

 • Het is een ongeëvenaard voedingssupplement dat de vetverbranding versnelt,
 • bevat 100% effectieve ingrediënten,
 • is effectief in het verminderen van abdominaal vet,
 • is een veilige formule op basis van natuurlijke ingrediënten die het vermageringsdieet ondersteunen,
 • vermindert de eetlust en zorgt voor een langer gevoel van verzadiging!

HET GEHEIM VAN EEN EFFECTIEF DIEET IS DE AFRICAN MANGO

Owoc African Mango is een perfecte oplossing voor degenen die zijn geverfd door het volgen van talrijke diëten zonder resultaat. Het helpt u om veilig overtollig vet te verbranden en uw lichaamsgewicht te behouden.

De basis van het product is de African Mango, die rijk is aan vitaminen en mineralen. De zaden van de vrucht bevatten een grote hoeveelheid vezels die ervoor zorgen dat het gevoel van verzadiging langer duurt en de eetlust sterk vermindert. African Mango bevat ook een krachtige antioxidant (Irvingia Gabonensis) die het gewichtsverlies en de vetverbranding stimuleert. Daarnaast houdt Afrikaanse Mango uw leptinegehalte in balans. En omdat leptine verantwoordelijk is voor het beheer van de energiereserves van het lichaam, kan het product zeer effectief zijn in het uiteindelijk bereiken van je droomlichaam. Het concurreert daarom al jaren met afslankformules op basis van de beroemde Açai-bes.

African Mango is niet alleen effectief in gewichtsverlies, het heeft ook andere voordelen voor de gezondheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat het het cholesterolgehalte verlaagt, verstoringen voorkomt en de C-reactieve proteïnen en adiponectine hormoonspiegels in het lichaam in stand houdt. Het is ook in staat om het bloedglucosegehalte te reguleren en om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen.

African Mango is op natuurlijke ingrediënten gebaseerd, zonder onnodige vulstoffen en andere schadelijke stoffen. Daarom is dit product een groot succes geworden op de markt voor voedingssupplementen!

Afrikaanse Mango is vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens het kwaliteitsborgingssysteem van de Good Ways of Producing.

VERMINDERING VAN HET LICHAAMSVET BEWEZEN IN TESTS

African MangoKlinische studies van de Universiteit van Yaounde (Kameroen) over de Afrikaanse mango hebben in 2005 hun effectiviteit aangetoond.

Het onderzoek richtte zich op het effect van Irvingia Gabonensis (een antioxidant die in African Mango wordt aangetroffen) op het gewichtsverlies. Aan de studie namen 40 mensen deel. 28 deelnemers namen drie keer per dag gedurende vier weken 1,05 gram African Mango-extract mee, terwijl 12 anderen een placebo kregen. Tijdens deze periode daalde het lichaamsgewicht van de deelnemers die het extract namen met maar liefst 5,26%! De deelnemers die een placebo kregen, verloren daarentegen slechts 1,26% van hun lichaamsgewicht.

De doeltreffendheid van African Mango is dus wetenschappelijk bewezen. Dit veilige voedingssupplement zal niet alleen je vetweefsel verminderen, maar zal je ook helpen om dat droomlichaam te bereiken en te behouden dat je altijd al wilde!

African Mango reviews beoordelingen


Hierbij wil ik de producent van African Mango bedanken voor het maken van dit fantastische afslankproduct! Het werkt echt! Ik ben echt blij, want ik ben nu 7 kilo lichter! Als je een echt effectief product wilt, kies dan voor African Mango. De resultaten zijn al na een paar weken zichtbaar!

 • Anne, Maryland

African Mango is absoluut mijn favoriete product! Ik heb al heel lang moeite met een paar extra kilo’s. Eindelijk was ik in staat om er van af te komen en al die experimenten met strikte diëten te stoppen. Bedankt, African Mango, voor het vinden van jou!

 • Veronique, Washington, Washington DC

In een maand tijd was ik van de buikplooien af, waar ik al zo lang mee worstel! Nu draag ik trots een bikini op het strand zonder me zorgen te maken of mijn lichaam te verbergen achter losse kleding. Bedankt, African Mango! Ik heb eindelijk een platte buik en een droomlichaam. Ik raad dit product ten zeerste aan!

 • Martha, Fargo, North Dakota

Gebruik van African Mango

Wetenschappelijk onderzoek naar African Mango toont gunstige effecten aan voor diabetes en obesitas, maar ook voor de pijnstillende, antimicrobiële, antioxiderende en GI-activiteit. Etnomedische behandelingen maken gebruik van de schors, de pitten, de bladeren of de wortels voor verschillende kwalen. Er bestaan talrijke studies over de mogelijke industriële toepassing van African Mango in voedsel, cosmetische en farmaceutische producten.

Dosering

Klinische studies gebruikten doseringsschema’s van 150 mg African Mangopit-extract 30 minuten voor de lunch en het diner of 1.050 mg 3 keer per dag 30 minuten voor de maaltijd met een glas warm water. Poeders, vloeistoffen en capsules zijn verkrijgbaar bij commerciële fabrikanten, met de meest voorkomende doseringsschema’s bestaande uit 150 mg African Mango tweemaal per dag met voedsel.

Contra-indicaties

Vermijd gebruik met een bekende allergie of overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van African Mango.

Zwangerschap/activering

Informatie over veiligheid en effectiviteit bij zwangerschap en borstvoeding ontbreekt.

Interacties

Er is beperkte informatie beschikbaar over de interacties met geneesmiddelen. Omdat Afrikaanse Mango het legen van de maag vertraagt, moeten medicijnen op recept met voorzichtigheid worden toegediend.

Bijwerkingen

Klinische studies schreven een klein aantal patiënten in en er werden milde bijwerkingen gedocumenteerd. Bijwerkingen waren hoofdpijn, droge mond, winderigheid, slaapstoornissen en griepachtige verschijnselen.

Toxicologie

Acute toxiciteitsstudies hebben geen sterfgevallen binnen 24 uur of 7 dagen na toediening van 1.600 mg/kg Afrikaanse Mango-textract aan ratten gedocumenteerd.

Plantkunde naar African Mango

African Mangoboom is te vinden in de tropische bossen van Afrika en wordt ook gekweekt op boerderijen in centraal en westelijk Afrika. De boom wordt 10 tot 40 m hoog en heeft een uitlopende basis van 3 m hoog.

Het donkergroene bladerdek is dicht en de bladeren zijn ellipsvormig. De gele tot witte bloemen komen in bundels of trossen voor van februari tot maart en de bijna bolvormige vruchten verschijnen tijdens het regenseizoen van juli tot september.

De boom bereikt de rijpheid en begint te bloeien op de leeftijd van 10 tot 15 jaar, terwijl de bloei- en vruchttijden variëren afhankelijk van de geografische ligging. Het hout van de boom iin de loop van het jaar is fijn generfd, hard en duurzaam.

De rijpe vruchten zijn groen, terwijl de eetbare mesocarp zacht, sappig en fel oranje is. De mesocarp heeft een terpentijnsmaak en kan zoet tot licht bitter smaken. De zaden of pitten van de boom zijn geclassificeerd als oliezaden.Ainge 2001, Joseph 1995, Matos 2009, Onimawo 2003

Zijn er vorderingen?

Op sommige websites wordt beweerd dat het hoge gehalte aan oplosbare vezels van IG-zaad het buikvet kan wegsmelten en de taille kan trimmen. Het wordt vaak gecombineerd met andere ingrediënten zoals groene thee en op de markt gebracht als een vetverbrandingssupplement.

U kunt zien dat het nemen van het supplement 30-60 minuten voor de maaltijd de eetlust kan verminderen, het cholesterolgehalte in het bloed en de triglyceriden kan verlagen, de vetcelgroei kan verminderen, de afbraak van vetten kan stimuleren en de controle over de bloedsuikerspiegel kan verbeteren. Er zijn ook claims dat het zeer effectief is bij het wegwerken van vet en cholesterol.

African Mango om af te vallen

Zoals gezegd is African Mango ongelooflijk populair in Amerika en begint ook in Europa aan populariteit te winnen. Onderzoek van de Universiteit van Kameroen heeft aangetoond dat de ‘African Mango’ het meest effectieve middel voor gewichtsverlies ter wereld is. Het onderzoek is als volgt gestructureerd…

 • De Universiteit van Kameroen heeft in 2009 onderzoek gedaan naar Afrikaanse Mango in verband met gewichtsverlies.
 • De studie werd geleid door Julius Oben; hij schreef ook het onderzoeksrapport.
 • Gedurende 10 weken werden 102 proefpersonen gemonitord.
 • De helft kreeg een Afrikaans mangotextract.
 • De andere helft kreeg een placebo (medicijn zonder werkzame bestanddelen).
 • De deelnemers volgden geen dieet en veranderden hun fysieke activiteit niet.
 • Volgens het onderzoeksrapport was de ‘Afrikaanse mangogroep’ na 10 weken gemiddeld 28kilo afgevallen! De ‘placebogroep’ daarentegen bleek geen resultaten te hebben geboekt met betrekking tot gewichtsverlies.

Pillen & supplementen met African Mango

De African Mango’s zijn sinds het onderzoek aan de Universiteit van Kameroen niet meer beschikbaar. Wie wil er immers niet moeiteloos 28 kilo afvallen binnen 10 weken? De Afrikaanse mango wordt echter niet in zijn geheel naar Europa en Amerika geëxporteerd, maar verwerkt tot allerlei pillen en medicijnen…

Alle zaden van de African Mango (ogbono-noten) worden gedroogd, gemalen en geëxtraheerd. Het African Mangozaadextract wordt dan onder andere verwerkt in:

 • Afrikaanse Mango-extract (African Mango Advanced® en andere)
 • Groene thee met African Mango (Geneceutic Naturals™ en andere).
 • African Mangopoeder (Afrikaanse Mango Extreme® en andere)
 • Afrikaanse Mangopillen & -supplementen (Afrikaanse Mango Plus® en andere)
 • am (Golden African Conserve® en andere)
 • Smoothies, shakes, bars, enz.

De Afrikaanse Mango-supplementen zijn sinds 2011 niet meer verkrijgbaar. De mangomiddeltjes beloven wonderen en gaan als warme broodjes over de toonbank, vooral in Amerika.

Wat laat het onderzoek zien over African Mango?

Er zijn enkele onderzoeken naar de gezondheidseffecten van IG-extracten, en de meeste zijn gesponsord door supplementmakers. Dat is een rode vlag, zegt Marisa Moore, RD, een woordvoerster voor de Academy of Nutrition and Dietetics.

Een aantal studies hebben aangetoond dat supplementen met IG-extract kunnen helpen bij gewichtsverlies en een lager cholesterolgehalte in het bloed. Onderzoekers suggereren dat het hoge vezelgehalte van het zaad concurreert met cholesterol en helpt het te verwijderen.

Uit twee studies van mensen met een vetarm, caloriearm dieet blijkt dat mensen meer gewicht verliezen bij het innemen van IG dan degenen die een placebo hebben genomen. Een andere studie combineerde IG met een andere kruidenpreparaat, Cissus quadrangularis, en resulteerde in gewichtsverlies. De combinatie van ingrediënten maakt het moeilijk om de rol van IG alleen te isoleren.

Basisprincipe African Mango

Er is meer onderzoek nodig voordat voedingsdeskundigen de supplementen aanbevelen. Er bestaat niet zoiets als een magische pil die de kilo’s eraf pelt. Het IG-extract is rijk aan vezels, net als de vezels in voedingsmiddelen die u kunnen helpen bij het bevorderen van gewichtsverlies, het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed en het handhaven van de bloedsuikerspiegel.

Inplaats van te vertrouwen op supplementen, zijn goede voeding en lichaamsbeweging geprobeerd en echte methoden om gewicht te verliezen en het bereiken van een betere algemene gezondheid, zegt Moore.

Als u ervoor kiest om supplementen te kopen, kies dan voor pure IG extract supplementen die het USP (United States Pharmacopeia) zegel hebben, dat de kwaliteit van het product garandeert.

Praat met uw arts voordat u Afrikaanse Mango of andere supplementen neemt. Uw zorgverlener heeft een compleet dossier nodig van alles wat u neemt, om op te letten voor eventuele interacties en reacties.

Werkt African Mango echt om af te vallen?

Dit onderzoek is een wetenschappelijke studie van een geaccrediteerde universiteit. Toch is het totaal ongelooflijk dat je 28 kilo kunt afvallen alleen al door het nemen van Afrikaanse Mango-supplementen. Bovengenoemd onderzoek blijkt gefinancierd te zijn door de producent van het Afrikaanse Mango-ezondextract ‘Gateway Health Alliances’.

Zelfs onderzoeksleider Julius Oben staat bij dit bedrijf op de loonlijst. Bovendien heeft Julius Oben een aantal patenten op zijn naam staan met betrekking tot Afrikaanse Mango. Kortom: degene die het onderzoek heeft geleid verdient tonnen geld dankzij de Afrikaanse Mangoo supplementen die in Europa en Amerika worden verkocht!

En waarom wordt African Mango aangeprezen door Dr. Oz?

Maar waarom beveelt Dr. Oz (bekend van Oprah) African Mango supplementen aan? Nou, dat doet hij niet! Dit zijn allemaal dubieuze websites die foto’s en films van Dr. Oz gebruiken of misbruiken om Afrikaanse Mango supplementen te verkopen.

African Mango kopen (bestellen) en kortingen

African Mango kost prijs is €37.95, als uw veel koopt krijgt u kortingen zie tabel hier onder:

African Mango kopen (bestellen) en kortingen

Naar de officiële website

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties