in

9 Eenvoudige manieren waarmee je de wereld rond kunt reizen zonder dat iets fout gaat

9 Eenvoudige manieren waarmee je goedkoop de wereld rond kunt reizen

Velen van ons willen waarschijnlijk ook de wereld rondreizen, maar niet iedereen kan zich dat bekostigen. Daarom hebben we besloten om enkele tips te verzamelen die je zullen helpen om veel te reizen en minder uit te geven.

Het overkomt me elke keer als ik overzee reis. Ik vertel aan mensen waar ik naartoe ga, en ze zeggen altijd hetzelfde: “Dat klinkt geweldig! Ik wou dat ik dat ook kon doen.”

CERDT is er zeker van dat elke persoon die wil reizen het ook echt kan. Als u verschillende trucs kent, kunt u gemakkelijk geld besparen en prachtige ervaringen op uw reizen opdoen.

  1. Koop tickets online met behulp van de “Incognitovenster”

9 Eenvoudige manieren waarmee je goedkoop de wereld rond kunt reizen
brightside.me

Als u de ticket prijzen online bekijkt en dan iets later teruggaat om dezelfde tickets te bekijken, kunnen de prijzen stijgen. Het ding is, luchtvaartmaatschappijen weten al dat je geïnteresseerd bent in deze tickets en ze zullen proberen om ze aan jouw te verkopen voor een hogere prijs.

U kunt dit vermijden als u op zoek gaat naar tickets met behulp van de “Incognitovenster”. Op deze manier laat je geen sporen achter en kunnen luchtvaartmaatschappijen je geen onrendabele tickets aanbieden. Elke browser heeft zijn eigen combinatie die naar Incognitovenster schakelt. Druk bijvoorbeeld in Google Chrome op Ctrl + Shift +.

 

 

 

Advertentie

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

335 points
Upvote Downvote