in

9 dingen die er met je lichaam gebeuren als je elke dag pindakaas eet.

Wist je dat 24 januari de Nationale Pindakaasdag is?

Misschien denk je: “Nee! Ik heb nog steeds niet alle kerstkoekjes verbrand! “Maak je geen zorgen, ik heb goed nieuws voor je …

Pindakaas is ontzettend gezond voor je, een goed voornemen voor het nieuwe jaar om meer pindakaas te eten.

Vertrouw me, ik zou het moeten weten. Hier is een foto van een recente supermarkt-shopping excursie. Calve pindakaas was in de bonus. Dus ik had maar gelijk ingeslagen.

Ik geef het toe. Ik ben een pindakaasjunkie, maar tegelijkertijd ben ik een groot voorstander van gezond eten. Dus natuurlijk moest ik op zijn minst een paar excuses vinden om te blijven eten zonder dat ik me er schuldig over voelde.

Dit is wat ik heb gevonden: 9 redenen waarom pindakaas een gezonde voeding is …

Reden # 1: Pindakaas kan je helpen gewicht te verliezen

Sommige voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je gewicht aankomt. Ze verpakken veel calorieën in een kleine portie en dan leiden ze kort na het eten tot een energiecrash, waardoor je nog meer eet. Vies!

Gelukkig is pindakaas niet een van die voedingsmiddelen. In feite zijn de macronutriënten die het meest prominent in pindakaas (d.w.z. vet en eiwit) worden gevonden, perfect om je honger te verminderen, wat als gevolg daarvan gewichtsverlies bevordert.

Dit is een experiment dat je thuis kunt proberen:

Probeer de volgende keer dat je honger hebt, magere yoghurt te eten. Wacht dan tot je opnieuw honger hebt. Hoe lang duurde het?

Probeer nu hetzelfde…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote