in

7 tips om de beste Tinder profielfoto te kiezen.

Wat is de perfecte profielfoto op Tinder? Met welke foto’s scoor je het best op de datingapp? Vermijd je best foto’s met je huisdieren of vinden swipers dat net vertederend? Hou je best je kleren aan of mag een sexy zwembadfoto wel tussen je foto’s staan? Hieronder een overzicht van tips om de beste Tinder profielfoto te kiezen!

Het instellen van je Tinder-profiel nadat je de app geïnstalleerd hebt (ontdek hier hoe) neem je best serieus als je plan is om wat matches binnen te halen. Maar aan welke eigenschappen moet een foto voldoen vooraleer je hem op je Tinder-profiel mag zetten?

1. Sta alleen op je foto

Just to be clear: het is jouw Tinder-profiel, niet dat van je vrienden. Groepsfoto’s zijn leuk en tonen dat je sociaal bent maar tegelijkertijd kan het overkomen dat je jezelf niet goed genoeg vindt. Daarbij wordt het een soort van Russiche roulette waarbij je toekomstige match niet weet voor wie van de groep er naar links of rechts moet geswipet worden. Door die twijfel is de kans groter dat er naar links (de afwijs-kant dus) geswipet wordt en ben jij de pineut!

2. Mannen en vrouwen: opgelet!

Blijkbaar is de definitie van een goede foto voor mannen verschillend van die voor vrouwen dus goed opletten. Vrouwen, jullie kijken best recht naar de camera op een flirterige manier omdat mannen meer visueel ingesteld zijn. Mannen, jullie kijken best weg van de camera terwijl je een mysterieuze houding aanneemt aangezien vrouwen meer naar gedragspatronen kijken.

Giphy

3. Hou je kleren aan!

Een van de afknappers tout court is de typische ‘spiegel-badkamer-selfie’ in bloot bovenlijf. Vergeet het, boys, het werkt niet, integendeel … Nog eentje voor de heren: tonen hoe mannelijk je…


Source link Cyberspace – newsmonkey

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments