in

6x smoothiebowl recepten voor je ontbijt waar je je vingers bij aflikt

We hebben in de ochtend niet altijd de tijd om uitgebreid te ontbijten. Toch willen we wel een goedgevulde maag hebben voordat we aan onze dag beginnen. Daarom hebben wij zes recepten voor een supersnelle smoothiebowl zodat je iedere werkdag goed en gezond begint.

Met deze zes smoothiebowl recepten krijg je niet alleen de nodige vitamientjes binnen, maar begin je je dag ook feestelijk.

Smoothiebowl

De naam smoothiebowl zegt het eigenlijk al: een smoothie in een bowl. Een smoothie bestaat meestal uit fruit met melk of yoghurt, maar bij een smoothiebowl komt veel meer kijken.

Hier wordt (vaak) veel meer aan toegevoegd dan alleen fruit en melkproducten. Denk aan havermout of verschillende zaden. Yummy. De smoothiebowl is niet alleen super lekker en gezond, maar ook erg geschikt als ontbijt. Haal die ingrediënten maar snel in huis, want deze smoothiebowls wil je niet missen.

1. Rood fruit-yoghurt smoothie bowl

Vandaag is rood. Dit recept is een klassiekertje onder de smoothiebowls en perfect voor beginners. Voor deze smoothiebowl heb je super weinig ingrediënten nodig en je maakt hem af met toppings naar keuze. Vooral toppings als noten maken deze smoothiebowl erg vullend. Houd je niet van elk soort rood fruit? Kies er dan één uit (bijvoorbeeld aardbei) en maak daar de smoothiebowl mee.

Voor dit recept heb je nodig:
– 125 gram vers rood fruit
– 250 gram magere kwark
– honing naar smaak (optioneel)
– kies je eigen toppings, bijvoorbeeld plakjes banaan, walnoten, kokosvlokken of granola

 

2. Groene smoothiebowl

Het leuke van smoothiebowls is dat ze in allerlei verschillende kleuren bestaan. Deze groene smoothiebowl ziet er niet alleen super healthy uit maar is ook nog mega lekker. Twee vliegen in één klap. De spinazie en avocado in deze bowl maken hem…Source link Food – NSMBL

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote