in

5 mythes over hoe de aarde is ontstaan – CERDT

Inmiddels weten we (bijna) allemaal wel dat de aarde is ontstaan door de oerknal. Deze oerknal legde de basis voor ons heelal. Het heelal dat toen alleen uit enkele sterrenstelsels bestond. Ontelbare losvliegende deeltjes van oude sterren, zoals puin, gas en stof vlogen rond door de oerknal en deze deeltjes vormden jaren miljarden jaren later de basis van onze aarde en andere planten.

Nog steeds houden wetenschappers zich bezig met het ontstaan van de aarde en de oerknal, maar in de loop van de geschiedenis zijn er ook diverse culturen en godsdiensten ontstaan. Deze culturen en godsdiensten hebben hun eigen visie over het ontstaan van de aarde. Daar zitten best opmerkelijke mythes tussen, gaande van masturberende goden tot aliens die de aarde als een wetenschappelijk project creëerden. Oordeel zelf over onderstaande vijf mythes!

De wereld als resultaat van een buitenaards experiment

Volgens Claude Vorilhon, geboren in Frankrijk in 1946, zijn we niet meer dan een buitenaards experiment. Claude gelooft dat alles op onze aarde is geschapen door een superintelligente buitenaardse beschaving. De technologie van die beschaving zou zelfs 25.000 jaar op de onze voorlopen. De mensheid en…Source link Bizar – Trending.nl

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote