in

3-jarige in het ziekenhuis met vreselijke wonden door “onschuldig” speelgoed – mam waarschuwt iedereen.

Als ouder is het altijd een schrijnende tijd wanneer je kind ziek of gewond is.

Dit is vooral waar wanneer een aandoening uit het niets oprijst, zoals het geval was met de dochter van Kylie en Tony Cravens, Lydia. De gezondheid van de 3-jarige nam een neerwaartse spiraal aan nadat ze een vreselijke allergische reactie had op de make-upkit voor kinderen die ze voor haar hadden gekocht.

Het echtpaar, uit Georgetown, Illinois, wil nu een ernstige waarschuwing verspreiden voor alle anderen, met hun arme baby die gezwollen ogen, blaren en een uitslag heeft gehad die zich over haar lichaam verspreidde.

Kyle en Tony hebben de waarschuwing naar Love What Matters doorgestuurd, waarin ze beschrijven waarom ouders voorzichtig moeten zijn als het gaat om wat zij hun kinderen toestaan ​​om mee te spelen.

Ze gaf haar 3-jarige dochter een cosmetica-set voor kinderen, maar nadat ze de make-up op haar gezicht had aangebracht, reageerde de huid van het meisje op een zeer verontrustende manier.

Ze schreef op Facebook:

“Ik maak dit bericht omdat ik vind dat het heel belangrijk is om ouders eraan te herinneren heel voorzichtig te zijn met wat we onze kinderen toestaan ​​om mee te spelen. Voor Tony en ik was dit absoluut een eye-opener, en we zullen voorzichtiger zijn met het erkennen van ingrediënten en onszelf bewust te maken van wat goed en slecht is voordat we iets kopen.

“Ongeveer 8 dagen geleden kochten we deze make-up set van de Family Dollar hier in de stad .. Denkend dat…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote