in

10 fouten die de meeste ouders hebben gemaakt en heel veel spijt van hebben.

 

Alle ouders willen dat hun kinderen het best mogelijke leven leiden. Velen van hen werken om nieuw speelgoed voor hen te kunnen kopen, anderen zijn streng omdat ze willen dat hun kinderen gedisciplineerd en doelgericht zijn, anderen geven hun kinderen een keuze en leren hen om zelf beslissingen te nemen. Elk gezin heeft zijn eigen manier van opvoeden, maar er is één ding dat alle ouders gemeen hebben: als ze terugkijken, willen ze allemaal enkele fouten herstellen die ze in het verleden hebben gemaakt.

Wij bij Lekkerleven zijn er zeker van dat de eerste jaren van het leven van een kind een magische tijd zijn waarvan je zou moeten genieten. Omdat je in de toekomst misschien een aantal gemiste kansen zult betreuren. Bekijk dus de dingen waar veel ouders spijt van hebben om te voorkomen dat dezelfde fouten worden herhaald.

1. Ze genoten niet van hun communicatie met hun kind.

Een klein kind dat snel groeit van een baby tot een relatief zelfvoorzienend persoon heeft echt constant contact met volwassenen nodig. Maar de waarheid is dat ouders deze communicatie ook nodig hebben. Ja, er is minder vrije tijd en het is prima als een moeder iets doet terwijl haar kind spelletjes speelt. Maar als u hier op een gegeven moment een gewoonte van maakt, merkt u misschien dat uw kind al volwassen is en zijn eigen leven leidt.

Er is geen manier om de verloren tijd terug te brengen, dus probeer niet alleen fysiek dicht bij uw kind te zijn, maar ook mentaal dicht bij hen. Geniet van de…
Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

50393 points
Upvote Downvote