in

10 Dingen Die Je Sexyer Maken (Wetenschappelijk Bewezen) – Alletop10lijstjes.

Wat maakt je sexy? Een mooi lichaam, humor, een vlotte persoonlijkheid? Klopt allemaal. Maar aantrekkelijkheid wordt vooral bepaald door biologische redenen. En de grootste nood daar is de voortplanting. We kijken dus naar andere mannen of vrouwen als ‘zou dit een geschikte partner zijn om mee voort te planten’. Nu dat we dat weten, kunnen we er gebruik van maken: hoe zorg je ervoor dat je zo sexy mogelijk bent? Tien tips, wetenschappelijk onderbouwd.

10. Zorg voor parelwitte tanden

Niemand houdt ervan om naar de tandarts te gaan. Maar nu je dit weet, is het misschien niet meer zo erg. Een gezond gebit wijst volgens de wetenschap op een goede gezondheid en goede genen. Belangrijk om baby’s te kunnen maken. Tanden stralen volgens wetenschappers je leeftijd uit (hoe jonger, hoe beter voor voortplanting) en voor vrouwen ook hoe dicht (of ver) je bent van je menopauze. Ook bewijzen je tanden of je als kind ziektes had, op een speciaal dieet hebt gestaan of genetische problemen hebt gehad.

9. Eet je bordje fruit en groenten maar lekker leeg

Dat heeft je moeder je zeker 1000 keer gezegd. Als je nog niet geluisterd hebt, is dit misschien het goede moment. We weten dat fruit en groenten je de nodige voedingsstoffen geven. Hierdoor zorgen ze ook een aantrekkelijke, gezond uitziende huid. Zes weken zijn genoeg volgens wetenschappers om al verbetering te zien. Komaan, sla een voorraad wortelen, zoete aardappelen, abrikozen en spinazie in en schransen maar. Ze zijn super goed voor…
Source link psychologie – Alletop10lijstjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote